Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ominięcie Hs Pro

kmo2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakieś sposoby na ominięcie HS(HackShielda)?

Gdyż po włączeniu gry i załadowaniu wyłączą się ona, gdy włączam gordona.

Opublikowano

Tak, wejdz w pliki systemowe, znajdz folder z CA i usuń WSZYSTKIE pliki rez. Powinno pomóc. Zajrzyj w spoiler.

a tak serio, to nie da się. usuwając wszystkie pliki .rez nawet gry nie włączysz

Opublikowano

1.Wydawało mi się że forum jest od pomagania ??!!

2. Skoro wiesz to byś powiedział a nie jesteśżyd

3.Masz -

Tak dla jasności bypass to obejście do np. hack shielda (do wielu rzeczy są bypass'y)

1. pomagałem, zostałem kopnięty w dupę.

2. to czemu jeszcze nie jestem szarym mydłem ?

3. sram na Twoje - ...

@edit.

sram na to co o mnie myśli jakiś bot, uwierz mi że moje IQ jest wyższe niż Twoje ego.

reklama RMCF1902

sam żeś kuźwa reklama ...

TLS Biacz

Opublikowano

Normalnie jak dzieci nie został TEN TEMAT K***A ZROBIONY DO KŁUTNI tylko do pomocy !!

Nie macie nooby rozwiązania to nie piszcie a się kłucicie !!

Mym zdaniem raczej się nie da tego gówna ominąć a i ma być jakiś program kiedyś do zaistalowania przeci hakerom bo inaczej jakaś kara* coś takiego kolo pisał , to raczej nic z tego x(

Opublikowano

taaa nieda się ominąć??? to dlaczego vip hacki niegdy nie są deteced?? uwierz że wszystko się da zrobić to że ty tego nie umiesz to nie znaczy że inni nie umieją

Opublikowano

A ty k****a nieby umiesz NOOBIE ???

Może nie znają sposobu albo znają a nie chcą podać skąd mam wiedzieć ??

A ty nie udawaj że jesteśtaki mądry tak naprawde jesteś małym glutem który wbija se posty tylko tu na forum !

Opublikowano

Piszę tak bo to prawda o kimś a tamta KŁUTNIA* była dziecinna i tyle jeden sra na drugiego i tyle tylko powiem .

Opublikowano

@MaxAnnihilation

A co ja napisałem że umiem to zrobić?? poco mam se posty na forum wbijać nie jestem botem tak jak ty któremu zależy aby być pro kozakiem w necie. Mam inne zajęcia nie żyje tylko kompem tak jak ty i wypraszam sobie aby mnie obrażano, skoro ty czegoś nie umiesz to nie znaczy że inni nie umieją

Opublikowano

MaxAnnihilation podjudzasz do kłótni .

Zwracałem ci uwagę w sprawie zachowania już 2 razy .

Otrzymujesz blokadę pisania postów na 2 dni .

Ochłoń

9368_gold.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sorki za odkopanie tematu ale

taaa nieda się ominąć??? to dlaczego vip hacki niegdy nie są deteced?? uwierz że wszystko się da zrobić to że ty tego nie umiesz to nie znaczy że inni nie umieją
Vip hacki nie są deteced ponieważ są to płatne hacki i mi się wydaje że to nexon jest autorem tych hacków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...