Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca Sie Kupić Cd-Key ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzałeś ile ludzi to kupiło?? więc raczej ciebie nie oszuka lub się poskarż na psiarnie jak cb oszuka ale ja bym tego nie robił :)

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

po co kupywac ta gre skoro alteiwnet oferuje duzo wiecej niz steam!!! na alterku masz serwy dedykowane a steam co łaczys sie tylko i najleprzy host ja bym nie kupywał cd-key'a!!! a po druge to trzeba było nie haksic!!! ;) pozdro :D

Opublikowano

Sprzedawca wygląda OK. Po za tym nie łaska samemu spojrzeć na komentarze?

Btw. Czemu nie wybierzesz alter'a? To samo, tylko z paroma ulepszeniami, ja to kolega wyżej ładnie ujął i w 100% za darmo.

Ale skoro tak pragniesz grać na Steam, to nie widzę żadnej przeszkody w zakupie. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Patrzałeś ile ludzi to kupiło?? więc raczej ciebie nie oszuka lub się poskarż na psiarnie jak cb oszuka ale ja bym tego nie robił :)

policja nie ruszy sprawy jeśli kwota nie przekracza 200 czy 300 zł :]

@top

ja na twoim miejscu bym po prostu ściągną Aiwneta :P Ale wybór należy do cb

tCGj4L.png

Opublikowano

Spoko możesz kupić .Ja kupiłem chyba z 5 cd key , mało tego ostatnio mi jeden zablokował steam z przyczyn mi nie znanych i napisałem do gościa to mi dał drugi cd key.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak trudniej połaczyc sie z kolegami? masz dedyki!wpukujesz w konsole connect xxxxxxxx i grasz z kumplem za free. jesli jestes taku burzuj i masz kase to kumpuj jesli zalezy ci na kasie sciągaj alterka i ciesz sie gra

Opublikowano

Wyjaśnione, jeśli Tobie nie szkoda kasy, a twoim kolegom szkoda 1GB transferu na DLC to kup Steam

Ja radzę grać na alterze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...