Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GRA]Problem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo każdy ma nowe bronie takie inne a ja to nie mam o co chodzi ja tez chce mięć

Opublikowano
Mam problem bo każdy ma nowe bronie takie inne a ja to nie mam o co chodzi ja tez chce mięć

Jak zalogujesz się do gry i wybierzesz serwer w lewym dolnym rogu masz Item Shop. Wchodzisz do niego i wybierasz sobie broń która nie jest przekreślona( bo te które są przekreślone są tylko dla graczy z premium ).Klikasz na nią i buy to wszystko. Musisz sprawdzać swój stan dinarów, bo może ci na niektóre nie wystarczyć dinarów. Następną rzeczą są bronie które są od wyznaczonych lvl'i. Po wybraniu broni patrz na opis i pisze ci od którego lvl'a ona jest. A jeżeli chciałbyś mieć bronie nie dostępne dla graczy f2p musisz zakupić premium do warrock. Najlepiej na allegro.pl

k2networkiv2.png
Opublikowano

ale nie oto mi nie chodzi bo take nowe bronie so a ja czytałem na głownej stronie o tych broniach bo sa take np taka snajperka jak ktos odpowie jak ja miec za odpowiedz dam 5*

Opublikowano

Hmmmm chodzi ci chyba o coiny na g1 za nie można także bronie kupywac bez premki lecz za coiny także się płaci real kase.

Pomogłem? Daj 5*

Nie pomogłem? Też daj 5*. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...