Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternia Hack--Wall Hack,Widzisz Ducha

--system--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich przedstawie wam dzisiaj Hacka.!! (Pobrać Wszystko po koleji i zrobić jakiś folder Pamiętajcie o Haśle.)

FUNKCJE: Widzisz Ducha,Wall Hack!! (Przyciski Do uruchamiania każdej funkcji oddzielnie/.) [F9,F10,F11,F12] Wyprubować bo nie pamietam dokladnie.

POBIERZ:

http://www.mediafire.com/?2bstz6bgzxzlc

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=71fd40649f6f71ce4da492abd6c1f3ceb4cd708ca695454d9d067975481f7b34-1297929750

Trochę tego jest Ale wirusy muszą być zeby haki Działaly..

Za kilka minut Dam Filmik Jak odpalić Haka.!!

WAŻNE JAK URUCHOMICIE HACKA HASŁO TO : cybergamerz.net

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

Nie było kurwa więc morda dziwko.. a po za tym jesli bylo to Napisałem jeszcze raz zeby inni nie szukali proste gnojku.

Opublikowano

Już masz raporta za to było to jakezyloversion 4 czyli hack do normalnego crossa przed uptade wczorajszym

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Weź się zamknij idioto zobacz jakie ty tematy robisz idiotyczne Farmienie hero mode ostrzegam żal mi cię.. A po za tym już coś pisałem że Ja Uaktylniam hacka.. zeby inni mieli i zeby nie szukali więc się nie odzywaj.. [KRETYN]

Opublikowano

Tera napisałeś SPAM to nie na temat. Gówno robisz ja ci dałem tego haka od tego zacznijmy pod warunkiem że nie wsadzisz je na MPC Forum bo gostek z innego forum ma swoje prawa i nie pozwala publikować. Jak chcesz to pytaj go o zgode publikacji.

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Opublikowano

ja nic nie mówię ja tylko piszę haha gdybym był moderatorem już bym zamknął temat. Widzę że tylko my się tu udzielamy.

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Opublikowano

nie sciagjcie tego dostaje sie bana na 3 dni a na nastepny dzien na tydzien ! a noob to wkleja na nowe tematy zeby to innni sciagali i zemy dostali tak samo jak on pewnie dostał na swoim koncie bana i teraz sie wkurzyl i chce rzeby nie byl sam ..;/ bardzo prosze o bana dla takiego jak on ;////

Opublikowano

Z tego co widzę to autor wręcz tryska wysoką kulturą osobistą...

Sprawdzałem hacka nie działa, a w najbliższym czasie chyba nie było żadnego patcha.

• Dodaj nową pozycję...