Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od 2 lat tworze mody do SF na początku ( KAriery heh :D ) wszystkim bardzo się podobały i wgl. Nie wydawałem ich w sensie do pobrania tylko wstawiałem zdjęcia po różnych forach. I pisali że Świetne Masz do tego talent itp. Więc postanowiłem spróbować i opublikowałem 1 moda. Ku mojemu zaskoczeniu mój mod pobrało 9k ludzi (dokładnie nie pamiętam) I napisałem też że wystawiam mod na próbę potem zapoznałem się z innymi graczami którzy też tworzą mody lecz obecnie już się tym nie zajmują itp itd . Zmierzając do meritum Czy są osoby chętne które znają się na np : modelowaniu programowaniu itp itd Robilibyśmy nie wiem np : mody mapy(od razu mówię że bardziej specjalizuje się w tworzeniu polskich maszyn Potem byśmy je publikowali na MPC .

Piszcie w temacie Pozdrawiam :P :P :P

Jeszcze zapomniałem o najważniejszym.. Pomagam też osobom które zaczynają zabawę z modelowaniem . Oraz lub zaczynają Z Giants Ediotor czy też zmodeler... PW

Opublikowano

Fajnie by było jakby na MPC powstało parę fajnych modków, map ;) Niestety ja w tworzeniu modów jestem kompletnie zielony... Miłego modelowania ;)

@Down: Rozumiem... Najlepiej zróbcie jakąś fajną, polską mapkę... (Tylko ciekawe czy ktoś się zgłosi)

Nothing to do here.