Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tolkien'S Event

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sponsor Kodów : T0lkien ( jak się domyślacie :) )

Donwload 1 Promocod :

To jest ukryta treść, proszę

Virustotal do 1 Promocod

Donwload 2 promocod

Virustotal do 2 promocod

Donwload do 3 promocod

Virustotal do 3 promocod

Jak się domyślają nie którzy wiedzą dlaczego chce wprowadzić cody xm8 cx4storm.. :D

Ściągajcie co dzień/2 czemu ? Będę Aktualizował nazwę kodu w tej paczce :D

gdy uzyskam pewną ilość pobrań daje nowy cod! ( Link ) Linki są aktualizowane automatycznie po przez sprawdzeniu ilości moich pobrań na hotfile i wtedy nowy promocod ( trwa to od godziny do 5 ) :) Zależy

jak pobieracie :) Jeśli nie załapałeś się na ten kod to pobierz pare razy mnie to uszczęśliwi i mój automat który aktualizuje tutaj temat :) z linkiem!

Ps. Nie chcę plusów :P ( też pewnie wiecie czemu )

@anloko

Ten promocod został już aktywowany

Napewno aktywowałeś zobacz Archiwum Promocodów

@down 4/5

Teraz all złe bo nie zdążyliście ? pft... Zrobie wam na złość i zaktualizuje Uwaga nowy promocod!

@aktualizacja 18 lutego 2011

Opublikowano

Pobieram i sprawdzam ;D Myślę ,że jako pierwszy .

@EDIT :

You've already applied a code for this type of promo code.

o co chodzi ? takie coś wyskakuje mi przy wklejeniu kodu ...drazu mowie ,że jeszcze nie wpisywałem koedu na winchestera.

@DOWN : Przykro mi ale byłem pierwszy ;D dałem odśwież nowy temat wyskoczył od razu pobieram nawet nie patrze co net 20 mb ;]tylko ,że nawet nie wiedziałem o co w tym chodzi ;d

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Dzięki.Link do pliku wysłał mi kolega. Mam kod na winchester 1000 na 7 dni :P. Przysięgam że działa

-----------------------------

Nick w grze : xxheadxshotxx @Anloko wyprzedziłem cię tym że plik zassałem wcześniej :D

E Fajnie się tym kosi. 1 Post na koncie ok

EDIT: Ale Dodam screenshota :Dhttp://imageshack.us/photo/my-images/18/warrockxd.jpg/ Screen

robciu111.gif

ZBIERAM + :)

Opublikowano

widzisz dobrze, ze jest otwarty temat dla promocodów?!

poza tym regulamin zabrania wrzucania linków na których sie zarabia..

ty zarabiasz na tym ze ktos sciągnie ci plik z HF i to +5mb a promo byś mógł wrzucic do speedyshare i sciągną by ktos sobie bez limitu i czekania

w dodatku bedzie spam i bedą prosić o promocody..

nie wiem co powie na to moderator

PS http://www.mpcforum.pl/topic/295874-free-promo-od-warrocka-8-free-broni-na-7ni/ <-- dodane promo na RPG do samodzielnego wygenerowania :)

Hejo

Opublikowano

Eee tam zarobić chce sobie lamus ;d

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Więc żadnego komentarza a to juz 2 Promocode na rpg.Zassałem plik i kod został zużyty

Ktoś zabrał i się nie przyznał :D

robciu111.gif

ZBIERAM + :)

Opublikowano

na hf nie oplaca sie uzywazc programy partnerskiego(dostaje on $ jak ktos pobierze paczke)sa inne serwisy wiecej placa zeby wiecej zarobic wrzucaj jest hacki to taka rada ;D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Okej już się zabieram do pracy zaraz zaktualizuje i będzie nowy kod pozdrawiam

i proszę jak się nie załapiecie na promocod'a to krytykować , 2 osobą możesz być ty :)

Daje na ten serwis ( jeśli znacie inny) który ma limit od ściągnięciu 1 pliku jest limit np. 30 minut znasz inny ? podaj :)

jest podany ? nie powtarzaj się

zaraz Będzie nowy...

Opublikowano

Coz sciagnolem, widze promocod, ale nie jestem swinia zeby uzyc promocodu na innym koncie... KOD PRAWDOPODOBNIE WCIAZ DZIALA

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Radziłbym ci dać link na speedyshare!

Zaraz będzie fala minusów dla mnie!! :D

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

@up thx

a tak wgl. to ściągajcie bo jeszcze jest jeden czy 2 co działają a gdy nie będą all wykorzystane to nie wstawie raczej wam kolejnych :P

Opublikowano

co tu sciagac jak w ostatnim pisze plik usuniety :P

edit@ pobralem ten drugi bo 3 usuniety, niedosyc ze to byl ten kalach camo edito gdzie bylo pelno tego za free to jeszcze zuzyty xD jak juz chcesz to dawaj normalne promocody a nie te nic niewarte bo tak to szkoda czasu na takie cos :P dawaj te mx8 i na 30 dni :P a nie napisales tam ze moze wstawisz kiedys tam... a moze nie... i raczej z naciskiem na to drugie czyli ze moze nie... xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...