Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postapokaliptyczny Metin2

Dark Death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To by było Niezłe Ale Zapowiedzi umieszczamy tu

http://www.mpcforum.pl/forum/343-zapowiedzi-i-dyskusje/

p.s nie bawie sie w moda

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Krótka notatka:

Serwer 100% zabezpieczony przed włamaniami/hackami

Pełno misji (tak jak na PL)

Cały klient i strona zmieniona

Dodana masa nowych itemów do misji i noszenia

^ Żeby kiedyś taki metin wyszedł...

NevrasT-Dużo nowości ale myślę że długo nie potrzyma...

Opublikowano

Ludzie zamiast byc pozytywnej mysli to wy stawiacie na to ze nie wypali gdybym mógł to bym pomógł ale nie siedze 24h/7 na mpc i jestem tylko na poziomie stawiania i edytowania serwera ale dla chcącego nic trudnego

ja jestem jak najbardziej ZA

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

Tak myślicie czy wypali , trzeba pamiętać , że to nie jest tak jak mod do gry Singel Player tylko modyfikacja gry Metin2 , będzie legalne pod względem jakiegoś priva z clientem , ale jako próba nowej gry od razu was pozwą , bo Metin 2 ma Prawa Autorskie . Więc jestem ZA zrobieniem takiego serva ,ale nie gry bo to na 99 % nie wypali .

darkvadersygna.png
Opublikowano

Tak myślicie czy wypali , trzeba pamiętać , że to nie jest tak jak mod do gry Singel Player tylko modyfikacja gry Metin2 , będzie legalne pod względem jakiegoś priva z clientem , ale jako próba nowej gry od razu was pozwą , bo Metin 2 ma Prawa Autorskie . Więc jestem ZA zrobieniem takiego serva ,ale nie gry bo to na 99 % nie wypali .

To nie będzie nowa Gra tyko Modyfikacja metina... tylko ze będzie dopisek pod nazwą Metin2: The Day After 21.12.2012

Zaj*bista Administracja niestety postanowiła dać mi bana zamiast zapoznać się z tematem. Bo po ch*j przenieśc temat do odpowiedniego działu. Lepiej wypier*olić do kosza! I kur*a najlepiej ograniczac rozwoj innych ludzi i mniejszych for.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...