Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasy , klasy , miasto i server  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka klasa ? Oprucz kap?ana.

• Czarodziej
      8
    • Zaklinacz
      6
    • ?ucznik
      11
    • Wojownik
      4
    • Rycerz cienia
      2
  2. 2. Rasa?

• Cz?owiek
      16
    • Wró?ek
      7
    • Filena
      3
  3. 3. Server ?

• Montal
      9
    • Aderia
      6
    • Wi?cej nie moge wi?c musze tu.
      2
    • Miasto??
      0
    • Verion
      8
    • Derion
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Napisałem ci w poprzednim temacie nie wiem poco robisz dwa prawie takie same mogłeś tam dopisać.

Co do królestwa to polecam ci Valorian Serwer Mortal.

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

montal i verion... nie polecam żadnego z tego powodu iż nie da się na takowych królestwach/serverach grać ponieważ nie istanieją :D polecam zapoznanie sie ze słowniczkiem :)

Opublikowano

Są królestwa Mortal i Aderina instajnce Valorian i Derion, ogólnie polecam server aderia ponieważ cenny itemów są tańsze np. na mortalu zbroja pvp +17-80g a a na Aderi zbroja pvp +18-80g cenny różnią się bardzo.Nie potrzebnie pisałeś nowy temat nie wystarczyło poszukać??? każda postać jest unikalna i na swój sposób dobra wystarczy umieć wykorzystać jej umiejetnośći grałem każda profesja do 80lvl oprócz zaklinacza i każda postać jest dobra nie ma lepszej gorszej.Troche ci tutaj napisze i poddam link do opisu postaci.

.Łucznik postać dynamiczna,średnie DMG, Bardzo dobra w pvp czy też na wojnie

-Wojownik postać bardzo wolna ale jak zlapie w swoje stuny szansa na przerzycie jest ZEROWA chyba ze przeciwnik ma o wiele wiekszy lvl i EQ ale zniszczycielem miazga ciezko nabic ta postacia po na wojnie z powodu braku AoE

-Czarodziej Postac bardzo dobra w pvp jesli umiemy wykorzystac ta klase, bardzo duże DMG, w ardir zamiata derki

-RMC stun kupa stun na tym polega taktyka RMC taki cichy zabojca jesli zabijasz derka i szybko uciekasz to cos dla cb, duże dmg, dużo stunów

-Kapłan postac bardzo dobra i szanowana przez gildie, gilide z checia biora kapłanów w swoje szeregi na full buffach z boska jest nie do pokonania, jedynie z takim kaplanem na buffach moze poradzic sobie łucznik jesli zdejmie mu buffy ja osobiscie gram czarodziejem eq +19-20 40-60lvl i jak kaplan ma full buffy jest nie do zabicia!.

Jeśli nie wiesz jak grać lub nie wiesz jak sobie poradzić wejdz

To jest ukryta treść, proszę

Postaw + a zmotywuje mnie to do dalszych dzialan na forum jak juz ostatnio napisałem nic się tu nie dzieje tylko Hacki Hacki i jeszcze raz Hacki i chyba pora zmienic modow bo cos ostatnio o nich nie slychac spam za spamem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spox !Jest to łatwiejsze.

Z pośród klas:Myśle tera o woju lub czarodzieju.

Rasa:No pewnie że człowiek !!!

Jak to mówią...Paaństwwo!!!To Derion.(Nie lubię za bardzo Valorów)

Server:Aderia

Sorry , że wstawiłem w jednym pytaniu dwa , ale inaczej nie mogłem było za mało miejsca!!!

post-305769-0-59123100-1299874597_thumb.jpeg

post-305769-0-68951900-1299874609_thumb.jpeg

Opublikowano

Radze ci grać wojem bo jest najlepszy na wojnie polowej dobry na wojnie i dobry w PvP ale cienki do expa na dużą skale.(zresztą sam mam woja 49 lvl FL) dobry też jest mag ,zdecydowanie odradzam łuka bo jak chesz ogarnąć to musisz zajebiście grać ,bo gra sie nim najtrudniej ,ale jak nie jesteś botem i potrafisz grać (ale jak zaczynasz grę to wątpię w to) to łuk też jest dobry. i oczywiście człowiek a kraj Valorian zresztą na zdjęciu widać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...