Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

henazari1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ci nie pomożemy bo to piracka wersja.

Do zamknięcia.

@Down

Face palm.

Zapłaciłeś? Nie? To piracka.

Nie drąż tematu "cfaniaku" bo pierdolisz takie głupoty, że na wymioty mi się zbiera. Inaczej nie da się tego określić.

RAsfepN.png
Opublikowano

@up

Cfaniaku jak piracka to dlaczego była na MPC? -.- Ściągnąłem ją z działu minecraft a więc mi tu nie pierdol.

@EDIT

Nawet była w podpiętych :)

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Może masz w ustawieniach przyciszone? :D

@Osama

na co czekasz, raportuj tematy o zdobyciu pirackiej wersji minecrafta

@Down

to nie pomoge, sam mam te wersje i wszystko działa

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Miałem dokładnie ten sam problem:) już podaje ci rozwiązanie :)

Najpierw CAŁKOWICIE usuń starego minecrafta tzn usun z dane aplikacji i wyszukaj "minecraft" i wszysstko usun

Pobierasz minecraft z tego linku

http://karanix.wrzuta.pl/plik/4SSK8DPIADp/minecraft_1.2.0_02_installer_cracked

Zainstaluj go normalnie itp. Uruchom go zaznaczająć ulrzednio "force update" I już to wszystko MUSI działać na 100%!

U mnie ten sposób pomógł gdyż nie miałem wgl folderu z plikami muzyki, dzwiekow itp. Ani pliki jar nie byly skonfigurowane pod muzyke :)

Opublikowano

@Osama

Pomyślałeś . że kogoś np. nie stać na grę za 60 zł czy Windowsa za 300zł którego czasem można 1 raz wykorzystać? Po co ma ktoś coś kupować jak nie wie czy mu się spodoba ? Co ty masz na punkcie oryginalności ? Wszystko masz oryginalne ?? Nie sądzę

Ja nie mam możliwości i gram na piracie ... Jakoś mnie nie obchodzi czy ktoś ma pirata czy nie ...

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

@up

Masz 100% rację :) Ciekawe ile on ma oryginalnych gier, programów...

Osama nic nie ściągasz? nie wieżę... Myślisz że jesteś modem, to jesteś fajniejszy?

@EDIT

Wyjaśnione.

2mg3y3k.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam ten sam problem już robiłem chyba wszystko co możliwe włącznie z wszystkimi waszymi radami i nadal nie mam dźwięku ;/. Nie wiem może to wina directxa mam wersje 9.0 c . Proszę o pomoc .

Opublikowano

minecraft to jedyny pirat którego wspiera mpc więc nie powinniscie mieć wontów

@topic

masa ludzi robi najprostrze blędy... zobacz czy w opcjach masz na 100%, słyszysz inne dźwięki? (w innych multimediach) jak nie to właściwości dźwięku / realtek

albo panel sterowania system menager urzadzen i sprawdz czy z all sprzętem jest OK

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

tak wszędzie mam dźwięk tylko nie w minecraft myślałem że może to wina starej java ale mam już najnowszą i nadal ten problem . Dodam też że u brata na kompie mam tego samego minecrafta i Directxa i dźwięk jest ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...