Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 11 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W tym temacie dyskutujemy na temat gry FIFA 11. Moim zdaniem FIFA 11 na konsole PlayStation 3 jest o niebo lepsza od PES 11. Szczególnie podoba mi się tryb gry wirtualnej gwiazdy i możliwość celebrowania strzelonej bramki razem z klubem na wiele sposobów. Dla wszystkich którzy grają wirtualna gwiazdą i nie posiadają klubu: zapraszam Was do wirtualnego klubu FIFA Polonia. Poszukujemy wszystkich zawodników, od napastników do bramkarzy :) Mile widziane osoby, które grały by wszystkimi zawodnikami :) Moje ID: miciukiewicz. Zapraszam do dyskusji na temat gry.

Pozdrawiam.

Wróciłem ;]

Legenda
Opublikowano

Zacznijmy od tego że, celebrować bramki na własny sposób można nawet na PC i można było to robić od FIFY 2009 w dodatku do tego nie trzeba być w trybie wirtualnej gwiazdy, możesz grać zwykły mecz w trybie klasycznym.

A propos dyskusji, tym razem, FIFA naprawdę się udała!

Opublikowano

Fakt, to chyba najlepsza FIFA jaka kiedykolwiek powstała. Nie powiem jednak, że nie lubię PES'a- brak licencji i (czasem) liczne błędy troszkę odstraszają.

Jedenastka mi się podoba, przyznam. Nigdy jakoś nie pociągały mnie gry sportowe, ale tutaj jest inaczej. Ciekawy system wspomnianych wyżej celebracji, nawigacji, mechanizm ruchów- najlepsza FIFA.

Polecam. :)

Opublikowano

Przede wszystkim podoba mi się drybling 360 stopni. Walka o piłkę podczas biegu z przeciwnikiem jest ciężka. I trzeba przyznać, że postarali się w konsolowej wersji. Ciekawy również tryb grania bramkarzem, wymagający, ale potrafi dostarczyć dużo emocji. Lecz najgorsze to, że czasem trzeba długo czekać na jakąś interwencje.

Wróciłem ;]

Legenda
Opublikowano

Przede wszystkim podoba mi się drybling 360 stopni. Walka o piłkę podczas biegu z przeciwnikiem jest ciężka. I trzeba przyznać, że postarali się w konsolowej wersji. Ciekawy również tryb grania bramkarzem, wymagający, ale potrafi dostarczyć dużo emocji. Lecz najgorsze to, że czasem trzeba długo czekać na jakąś interwencje.

Wszystko co wymieniłeś poza trybem bramkarza było już w 2009-2010, więc niczego nie wniosłeś nowego.

Co do trybu bramkarza to mam do tego mieszane uczucia.

Niby fajna nowość, ale źle się gra w ten tryb.

Mogli by wprowadzić takie bajery jak, możliwość przesuwania murku grając bramkarzem itp...

Wtedy gra byłaby świetna, a na razie, jest dobrze, ale mogło być lepiej.