Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vachaos I Server

M40A3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiec zwracam sie do wszystkich przegladajacych te forum :D. Otuz istanieje program vachaos dzieki ktoremu mozemy wchodzic do gry mw2 nawet jesli nasze konto jest zbanowane na multi poprzez wylaczanie vaca/ A moja prosba brzmi o tak dzieki temu programowi klikajac wyszukaj gre i np tdm i klikajac F4 wyswietla nam sie opcja tworzenia servera dedykowanego , gdy ustalimy wszystkie ustawienia pod nasze oczekiwania klikamy F5 by wystartować. Niestety gdy ja osobiscie stawiam taki server chcial bym zeby wszystko bylo tak samo jak dokladnie na zwyklych serverach najbardziej zalezy mi na tym by na trybie gry znajdz i snicz na radarze byly normalnie pokazywane bomba A i bomba B i gdzie aktualnie jest paka do podlozenia i nawet na erkanie gry by pokazywal sie ten standardowy zielony trojkat z napisami A i B (po stronie obraniajacej) niestety po tym jak juz stawie server gdy gra przydzieli mnie do byle jakiego teamu czy to atakujacy czy to broniacy nie widac gdzie znajduja sie bomby A i B a takze gdzie aktualnie jest paka do podlozenia wiec jesli ktos potrafil by sie z tym uporac lub ma wersje tego programu z rzeczami ktorych ja akurat potrzebuje niech pisze. Podsumowujac prosze oto by gra wygladala jak najbardziej jak normalny tryb znajdz i zniszcz na publkicznym serverze bez zbanowanego konta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

LoL

OMG!

Popracuj trochę nad stylistyką, nie mniej też nad ortografią...

Spróbuj zreinstalować grę... Innych pomysłów nie mam. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Chodzi oto ze owy problem czyli ten, ze nie widze tych bomb i pak jest tylko jak sam stawiam server dedykowany. A a jak jestem w grze na prywatnym znajdz i zniscz albo na drugim koncie na puubliku znajd zi zniscz wszystko jest tylko podczas stawiania osobiscie dedyka nie ma.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba udało mi się zrozumieć

Jak zrobisz prywata to nie widzisz paczek i bomb, lecz gdy wbijesz na zwykły serwer wszystko jest ok?

Reinstall - to chyba coś z plikami gry, chociaż to bardzo dziwne

Pogrzebie jeszcze w kilku plikach i dam efekty, być może coś ci się nie doładowuje, a twoi koledzy mają bomby itd.?

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

chodzi mi o to ,iz wchodze na prywata wszystko gra gdy wchodze na publika tez wszystko gra jedynie mam jedno zbanowane konto ktore wykorzystuje do modowania i przy programie vachaos jest opcja tworzenie servera dedykowanego przy klikaniu f4 ustawiam co chce miec typu tryb limit i mape potem klikam f5 i server rusza i problem jest taki ze tylko podkreslam tylko podczas stawiania tego servera dedykowanego nie widze napisow bomb i paczki. Generalnie to chcialbym cos jak "modded xp" ze odpalam prywata i po zabiciu na trybie znajdz i zniscz dostaje +500 na zolto tak jak to jest na publikach a na prywatach dostaje sie na szaro :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...