Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Fms Za Miecz +4 Od 55Lvl

Peja9692

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no koks xD.

125 to dla niego dużo, ale podejrzewam, że to nowy.

Oczywiście bezcenne słowa (na czacie, 2 linijka od dołu) też musiały się pojawić xD.

Opublikowano (edytowane)

Nie noobek, tylko nevbie... Widzisz jego eq ? Tak trudno zrozumieć, że On jeszcze nie zna cen ? Wystarczyło mu napisać, że ta broń jest dużo więcej warta niż On proponuję.

Tego zawsze nie trawiłem w ludziach którzy wywyższali się nad innymi, bo mięli większy lvl i eq....

Ps. To Ty wyszedłeś na noobka, nie On ;) Pozdro.

EDIT:

Masz taki duży lvl i taki wisior ? Zaraz zrobię temat i się z Ciebie pośmiejemy, że Cię nie stać na wybonowane łezki ;)

Sokola też nie masz... Bo jesteś noobek i nie potrafisz zarobić.

Gdzie bojowy ? Już powinieneś mieć, nawet jak nie masz 65lvl'a...

61lvl + i skille nie na G ? Hahaha nooob

Tak btw. to jest fms do pvp ? Jak miałem 30 to miałem um 14 kd woja kryta +4 + 8 siły ;)

Położyła by Cię pierwsza lepsza ninja 3xG z kozami um 10 xD

Fajnie Ci, nie ? B)

Edytowane przez AdamS12
52287137559562145640.png

Opublikowano

Koleś newbie a ty się z niego hahasz? Żałosny to ty jesteś...

Trzeba było mu pomuc wytłumaczyć ze te żeczy są praktycznie nic nie warte.

-

@AdamS12

prawie to samo napisałem :ninja:

Opublikowano

adam racja nie lubie takich co mysla ze jak ktos proponuje smieszna cene za cos to "nob lol omg rzal ale urwał chyba cie pojebało malina ciagniesz" sam kiedys bylem nowy i czesto proponowalem smieszne ceny za cos good i bylo "hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah noob." ciekawe jak autor tematu sie zachowywal jak gral pierwszy raz w metka -.-

ae1d1005fe.png

Opublikowano

hmm... Powiedziałem ze by musiał jeszcze dołożyć dużo kasy to tak trudno skumać ja napisałem "byś musiał mi dać jeszcze dużo kasy" a on "to sprzedasz" i pokazał mi itemki za które chce wymienić Fms'a pewnie dla niego 125k to jest dużo trundno nie podoba się to...

350x19.png
Opublikowano

AdamS12 - w zupelnosci sie z toba zgadzam, jebane nooby i 11 latki mysla ze jak wbija 50+ lv to sa bogami, i napisze do nich jakis newbie to odrazu musza go wysmiewac... gracz jak gracz, trzeba go szanowac i spokojnie wytlumaczyc ze fms jest duzo wiecej warty... -

Opublikowano

Dobra jak macie obrażać to ja dziękuje bardzo Proszę o zamkniecie tematu haha i do tego to konto nie jest moje tylko kumpla wiec nie odpowiadam za skille i eq ja mu tylko pomagam w expie

Adams12 - na sokola zbieramy kase (oczywiscie z NNO) , skile powoli wchodzą na wyższy poziom , jak taki modry kup bojowy +9 z kd i nam go pokaz , i co z tego ze miałeś na 30lv FMS um 14 gówno mnie to obchodzi , pierwsza lepsza ninja ze skillami na G by mnie polozyla (uważam ze ninja jest lepsza w pvp od bodego) i stworz woja 61 ze skillami M5+ i poloz ninje 3x G jak taki madry - to wszystko kosztuje a ja nie będę wpierdalał PLN w grę żeby wybronować se eq i być koksem a za 2 tygodnie mnie okradną albo coś innego

350x19.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszyscy tak zaczynalimy. Kiedys gralem poraz 1 wbijlem 31 lvl na dzikusach expilem i koles mi pokazal riba +0 i powiedzial ze 100k warty a dla mnie duzo bylo 10k wiec poprostu newbie koles

iz9w29.png

Opublikowano

Ehh tak to się zaczynało. Jeszcze 3 lata temu nie wiedziałem co to rib lub fms. Wiec nie śmiejcie się bo koleś może np. jest nowy czy coś.

Opublikowano

nie rozumiem tego -.- moze jest nowy a Ty odrazu sie smiejesz to jest przynajmniej dziwne. Ty odrazu jak zaczeles grac to jzu wszystko wiedziales? zaloze sie ze wtedy tez sie pytales ludzi i chciales tak wymienic.

zbyt duża sygnatura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...