Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka Itd...

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ....

Jestem nowa w te klocki i chcialabym zakupic premium .... badz g1 credits

Prosze o dokladna instrukcje jak mozna zakupic g1 oraz premium najprostszym i niezawodnym sposobem za posrednictwem sms'a

Wynagrodze oczywisccie najlepszych autorow PROMO CODAMI ( ak camo, psg, berreta, cx 4 storm, winchestera)

P.S.: Prosze o dokladnosc. Za dobra instrukcje 1 promo za instrukcje ze slaidami ... wszytskie ...

Prosze Tuty wstawiac do 19 potem nagrodze... najlepsze

Z goru dziekuje ...

Serdecznie pozdrawiam

Madziaa ;*

Opublikowano

Za sms się nie opłaca, sam wiem.

Jedyną w miarę opcją jest kupienie przez keye.pl - taki sklep, 100% pewność i dobry support w razie problemów.

Najbardziej opłacalną opcją jest kupienie paysafecard - przykładowo za 50 czy 100 zł. Można z tego mieć koło 1200-1600 g1 credits (50zł) i grubo ponad 2k g1 za 100 zł.

Jeszcze i na premkę powinno wystarczyć.

Wydaje mi się że najbardziej opłacalną opcją jest kupienie paysafecarda, trochę credytów i premium bronze 30 (wg własnych upodobań).

Po zakupie psc - zajrzyj tutaj, pomocny link by wyciągnąć jak najwięcej g1 credits http://www.mpcforum.pl/topic/270423-tut-jak-kupowac-oszczednie-psc/

a tutaj jak kupić premium - http://www.mpcforum.pl/topic/250739-tutkupno-premek/

signgen.gif
Opublikowano

gdzie kupie paysafecard???

Widzialam teamty ze sie nie oplaca za sms ... a jak nie mam innej mozliwosci????

Opublikowano

ok... ok... pan revtech otrzymuje promo za paysafe ... skorzystam .... teraz prosze tylko o sms

P.S.: wysle o 18 bo jestem w szkole ;)

Pozdrawiam Madziaa ;*

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

poczytaj gdzieś tutaj , napewno coś znajdziesz [Jakby co i tak nie chce promo ]

Pozdrawiam Madziaa ;*

Nie za dużo tego pozdrawiania ? hehe

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

SMS - wchodzisz na keye.pl, po lewej stronie klikasz na belke warrock i po znalezieniu interesującego produktu klikasz na zielone 'coś' z napisem SMS.

Bardzo nieopłacalne, 400 g1 kosztuje prawie 62 zł poprzez sms.

signgen.gif
Opublikowano

Z tym nie ma najmniejszego problemu. To jest jak doladowanie do telefonu.

Nic zlego. Nie musisz miec 18+ zeby kupic.

BTW:

Witam nowa kolezanke w dziale WR : ) Mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na dluzej : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Z paysafecard jest jeden problem w sklepach - gdzieniegdzie po prostu nie wiedzą co to jest pomimo że są w wyszukiwarce punktów sprzedaży.

Trzeba dobrze podpytać albo wydrukować sobie wzór psc, jeżeli trzeba to mocno się wykłócić, wtedy dopiero łaskawie sprawdzą czy mają coś takiego.

signgen.gif
Opublikowano

Aha i jeszcze jedno pytanie ... czy mozna paysafecard doladowac telefonem ?? bo mam na nim 300zl :)??

Opublikowano

PSC nie doladujesz telefonem. Wiec ta kasa jest bezuzyteczna.

SMSem nie kupuj bo jest to zbyt drogie.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...