Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20 Hm Game Friday Farmienie Zapraszam

Michał15+*B*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle przy takich evenenatch ja organizuję przejście ich na łatwiznę.

Robimy tak Room na tyle osób z mpc ile się da i będziemy MÓJ PLAN JAKI MI WPADŁ DO GŁOWY POD PRYSZNICEM

w chwili gdy losowo ktoś zmieni się w mutanta wszyscy ludzie granaty pod nogi i w ten sposób zrobimy te 20 meczy w 2h albo krócej. Co wy na to?

Zrobimy to na jakiejś mapie gdzie łatwo się będzie odnaleźć np. Port MM.

ROOM JUŻ JEST

Serwer: UK3

Chanel: 6

Nazwa Room: MPC FORUM

HASLO: mpc

Nr Room: 18

GODZINA: 18:20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój nick: Hiena184

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Takie pytanie co mozna za to dostac???

Z8 powiedziało ,że to niespodzianka. Zapewne jakieś skrzyneczki z BC zwykle dają coś przydatnego... i ponoć jak się w każdy dzień zrobi te zadania co dają to dadzą coś za zp... tak czytałem więc zapraszam zapraszam na 100% się uda w razie braków ludzi wezmę z klanu...

r8a4g8.jpg

Opublikowano

100kili to w Sobote trzeba zdobyć z Machine Gun czyli CKMu.

A co za to będzie ?

Za te 100 killów w sobotę z machine gun ?

x

Opublikowano

Ok. Też się piszę na 18.00. Lecz mogę trochę się spóźnic. To dojdę gdzies 18:30 .. :)

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Na całe szczęście jestem gotowy na sobotę ^^ ( Moje rpk czeka niecierpliwie) A co do hacków to nie wiem czy znajdziesz bo razem z pachem wszystkie poszły się jebać xD Mi pasuje na 12 jak i na 18( W końcu niektórzy mają jeszcze ferie)

graphic.png

Opublikowano

Dobra jeszcze 80min i room startuje ogarnijcie co macie ogarnąć by potem nie było has left has left has left. Zaproście znajomych kogo chcecie.

r8a4g8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...