Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty W Cod Mw2 Na Konsoli?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcial bym sie dowiedzial jak wgrac i skad wziasc cheaty do cod mw2?? Dzis sobie gralem spokojnie po czym jakis koles wbil na server i rozwalal wszytskich!! skakal ponad budynk, mial nieskonczona amunicje i wiele wiele innych!!

A wiec mozecie mi odpowiedziec skad to wziasc i jak to zainstalowac?? bo zwykle cheaty z coda na pc nie podejda

Opublikowano

Witam, chcial bym sie dowiedzial jak wgrac i skad wziasc cheaty do cod mw2?? Dzis sobie gralem spokojnie po czym jakis koles wbil na server i rozwalal wszytskich!! skakal ponad budynk, mial nieskonczona amunicje i wiele wiele innych!!

A wiec mozecie mi odpowiedziec skad to wziasc i jak to zainstalowac?? bo zwykle cheaty z coda na pc nie podejda

Nie jestem pewien, czy wgl. są jakieś cheaty na konsole- jeśli nawet są to na pewno (jak Cię ktoś zgłosi) bana załapiesz, a to, że koleś skakał po budynkach itd. to akurat mógł być jakiś mod, ew. zmodowane lobby. ;)

@Up

Na przyszłość nie odkopuj tematów, choć w sumie są sprzed tygodnia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja znam jednego buga do mw2 ale nie wiem czy on działa,bo nigdy nie próbowałem to tak; jak masz aktualizację do mw2 na dysku to musisz ją usunąć,i znowu zainstalować to w tedy (podobno) przeciwnicy będą w cb strzelać ale nie bd trafiać i ty bd mógł chodzić po ścianach

P.S nie odpowiadam za nic co się może stać :P

zbyt duża sygna

Opublikowano

Da się nikt nie hackuje i jest ogólnie fajnie tylko szkoda że nigdy nie umiem trafić na Polaków ;/ I nawet nie wiem z kim gram..-.-

zbyt duża sygna

Opublikowano

Sony wprowadzilo nowa blokade zabezpieczen wiec nie ma zadnego obejscia

mozna spokojnie sobie grac

a jak juz to japonce beda czitowac ;]

@ UP spoko spam...

@ czemu odkopujecie temat sprzed 2 miesiecy?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^