Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Bfh Radar1.5 // Wykryty Dnia 25.02.2011R.

michauU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tutaj kolejny ;)

http://www.youtube.com/watch?v=h18ejWPpnVU&feature=player_embedded

menu hacka uruchamiamy ins.0 lub insertem.

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8afc4dcaa6db793a6bdd257f2c740d982b8bf70f6219829ad8482f4d6447a782-1297815425

DOWNLOAD:

http://rapidshare.com/files/448163499/BFHHack.rar

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

omg xD

http://www.mpcforum.pl/topic/226749-tut-winjectexe-instrukcja-obsugi/

tutaj masz wszystko opisane :)

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

no no no ;)

to jest twoja pierwsza wstawka? wszystko w porządku tylko na przyszłość pamiętaj o prefixach - [Q], [info], [Cheat], [Tut] zobacz regulamin bf i się dowiesz o co chodzi ;)

Opublikowano

Dzisiaj już zbanowałem 4 polaków z owym cheatem, czyli działa :x

@down

Oj oj oj przepraszam :)

Jestem tu, aby pomóc tym, którzy chcą grać w tą grę, tak wiem że for u, liczy się tylko oszukiwanie, ale tu też piszą ludzie, którzy mają problemy z grą.

3 acc, 1 royal na cw, 2 natio, i 1 na publica,klan oraz prowdzenie forum o bfh, (nie mogę podać bo byłoby to wzięte jako reklama) oraz prowadzenie 2 serwerów.

Wiem synku więcej od Cb, na temat tej gry :)

Co z tego że mam acc od tygodnia ?

Myslisz że wszystkiego dowiedziałem się z tego forum ? :x

btw. ja się nie odzywam...

Opublikowano

to co robisz na tym forum ; / ? to forum o cheatah do gier jak Ci nie pasuje to sie nie odzywaj wgl..;// denerwują mnie tacy ludzie tutaj "antychakerzy"na forum dla hakerow itp ;///omg

@up

haha konto z ledwościa od tygodnia i pomagasz mhm ;d

to było dobre. to pomagaj im dalej a na temat cheatow sie nie wypowiadaj ;)

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Dzisiaj już zbanowałem 4 polaków z owym cheatem, czyli działa :x

@down

Oj oj oj przepraszam :)

Jestem tu, aby pomóc tym, którzy chcą grać w tą grę, tak wiem że for u, liczy się tylko oszukiwanie, ale tu też piszą ludzie, którzy mają problemy z grą.

hmm kiedy jak kiedy ale tu się s Googlusiem zgodzę to dobre dla leszczy nie dla graczy

Opublikowano

Googlus dobrze mówi, i on napewno lepiej się zna na tej grze niż ty Mihau.

Z tego co mi wiadomo to jest moderatorem czy ViPem na największym polskim forum o BFH.

Hmmm Googlus myślę że możesz wysyłać link do forum w ten sposób:

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=39093/#polish

Jest to link do oficjalnego forum BFH :]

Opublikowano

ludzie to w czym problem ? każe komus to pobierac ;//// ? nie cchesz to nie podieraj jeden z drugim i wgl sie nie odzywaj na ten temat bo to nie dykusja o jakims zdupiałym forum o BFH ktorego adminem czy hu-* wie kim jest ten chlop ; // zajmij się tamtym forum skoro Ci to lepiej wychodzi.

a tutaj wgl sie nie wypowiadaj skoro Cię to nie interesuje ;/omg

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

@up

może weteranem to ja nie jestem ale zawsze sądziłem że mpc znaczy multi player cheats czyli forum o cheatach do gier multi player. Może z angielskiego pro nie jestem ale tyle to wiem. Może teraz się jakoś wyniosę albo coś ale to forum o hackach a jak ci nie pasuje że na forum o botach bugach hackah itp. ktoś wstawił hacka- nikt mu za to nie płaci ani nic zrobił to tylko z dobrej woli- to won na forum o lalusiach lub dla młodych matek bo to forum zdecydowanie nie jest dla ciebie. Apropo dla mnie możesz być adminem, możesz być nawet bogiem tego świata i tak mi już podpadłeś (pewnie nie tylko mi :P )

Googlus czy jaki masz tam nick... Z twojej wypowiedzi wnioskuje że jesteś jak doda.... duże IQ oraz wiedza ale pod kopułką wyschnięty fistaszek <_<

Opublikowano

Czy ja napisałem że mi nie pasuje ?

Stwierdziłem jedynie, iż działa, gdyż widzę po pb screenach. Nie pisałem "O n00b, cheatuje ooooo". "Won" hehehe, z tego się nie śmiałem, ja z tego rżałem, dosłownie.

Sami mnie tu sprowadziliście, gdyby nie ja, to nadal widniałyby tu posty, poradniki,newsy z naszego forum. Nadal na małe problemy, mielibyście jedną receptę "Reinstal gry".

Apropo dla mnie możesz być adminem, możesz być nawet bogiem tego świata i tak mi już podpadłeś (pewnie nie tylko mi )

Ah, załamałem się, i co ja teraz pocznę ? Chyba nie mam wyjścia kończe z tą grą, bo podpadłem hmm nawet nie wiem komu :x

Googlus czy jaki masz tam nick... Z twojej wypowiedzi wnioskuje że jesteś jak doda.... duże IQ oraz wiedza ale pod kopułką wyschnięty fistaszek

Nie oceniaj, zanim nie poznasz. Ja równie dobrze mógłbym sobie pomyśłeć " Kurna, koleś kocha forum, omg. Jaki poje...b". Lecz tego nie robię.

Jeżeli chcesz mnie poznać to proszę bardzo, ts, mumble, cokolwiek.

Najbardziej rozbawiło mnie to:

53203661.jpg

Opublikowano

Czy ja napisałem że mi nie pasuje ?

Stwierdziłem jedynie, iż działa, gdyż widzę po pb screenach. Nie pisałem "O n00b, cheatuje ooooo". "Won" hehehe, z tego się nie śmiałem, ja z tego rżałem, dosłownie.

Sami mnie tu sprowadziliście, gdyby nie ja, to nadal widniałyby tu posty, poradniki,newsy z naszego forum. Nadal na małe problemy, mielibyście jedną receptę "Reinstal gry".

Ah, załamałem się, i co ja teraz pocznę ? Chyba nie mam wyjścia kończe z tą grą, bo podpadłem hmm nawet nie wiem komu :x

Nie oceniaj, zanim nie poznasz. Ja równie dobrze mógłbym sobie pomyśłeć " Kurna, koleś kocha forum, omg. Jaki poje...b". Lecz tego nie robię.

Jeżeli chcesz mnie poznać to proszę bardzo, ts, mumble, cokolwiek.

Najbardziej rozbawiło mnie to:

53203661.jpg

Sorry przez pomyłkę to wysłałem. A pomimo tego że cię nie znam to widzę że inteligenty jesteś może dużo wiesz ale trochę się wymądrzasz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...