Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Bfhero Hack

michauU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Funkcje:

No HUD

DrawFPS

No Fog

No Tags

No Sky

Name ESP

Chams

Crosshair

Wallhack

URUCHOMIENIE :

Hotkeys:

Insert

Numpad 1-9

zdjęcie:

To jest ukryta treść, proszę

SKAN:

DOWNLOAD:

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Spoko sie zapowiada sciagnei dam edita

a tak wogole czemu jest bfh po rosyjsku/niemiecku ( niewiem jakim bo sie ucze angielskiego) :D

@edit@

niby dziala ale czy ma aima :D?

jesli nie to bezsens

ma beznadziejne opcje

Opublikowano

noo aima niestety nie ma ;/ to jest najgorsze bo te funkce to o du** rozbic w sumie ale zawsze moze komus sie przydać ;)

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Jak się uruchamia ten radar? W winjectorze go odpalam i w grze w górnym rogu pojawia się 800x600, klikam insert i nic się nie dzieje, co robię źle?

///Sory za offtopic ale jak zrobić u commando żebym mógł mieć przy sobie 3 bronie?

Opublikowano
///Sory za offtopic ale jak zrobić u commando żebym mógł mieć przy sobie 3 bronie?

Musisz wyjść na dwór, zrobić 31 pajacyków, pójść do sklepu, kupić 15 bułek z makiem(koniecznie cienko krojonym), wrócić do domu, kopnąć się w piszczel o kant łóżka, odpalić kompa, restartować go aż się spali(nie wiem czy to możliwe, dlatego to takie trudne). Pójść do kafejki internetowej ściągnąć bfh, wrzucić na usb, następnie na piekarnik i cieszyć się 3 broniami.

Opublikowano

Musisz wyjść na dwór, zrobić 31 pajacyków, pójść do sklepu, kupić 15 bułek z makiem(koniecznie cienko krojonym), wrócić do domu, kopnąć się w piszczel o kant łóżka, odpalić kompa, restartować go aż się spali(nie wiem czy to możliwe, dlatego to takie trudne). Pójść do kafejki internetowej ściągnąć bfh, wrzucić na usb, następnie na piekarnik i cieszyć się 3 broniami.

OCHUJAŁEŚ???

co to za żarty gość prosi o pomoc a nie o wyśmiewanie

barteth2 commando może mieć tylko 2 bronie np. 2 snajpy, noż/pistolet itd.

Opublikowano

Da się zbugować wystarczy kupić flary za 100 vp chyba wziąść je na 3 slot iść grać zużyć je potem wyjść z gry wejść w my stuff weapons i 2 snajpe trzymając crtl przenieść na 3 slot proszę

Opublikowano

Koledzy w bfh gram niedawno a jeszcze krócej szukam/próbuje używać haxów :rolleyes: Czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć co dają poszczególne opcje? ( nie wiem co do czego służy :P )

Za odpowiedź dam +/- jak kto chce :P

@edit ej co zrobić aby hacka zastartować ja mam plik 'BFH Public Hack.dll' screena oraz instrukcje ale nie rozumiem gdzie mam ten plik wkleić oraz jak zastartować tego hacka (z jakiego folderu/ skrótu go odpalić)

Opublikowano

@Up

Tut jak odpalić cheata:

No HUD - Nie pokazuje stanu zdrowia, amunicji itp.

DrawFPS - Pokazuje ilość FPS podczas gry

No Fog - Brak mgły

No Tags - Brak nazw graczy z twojej drużyny (nie wiem)

No Sky - Brak nieba (niebo jest czarne)

Name ESP - Widzisz nazwy graczy przez ściany.

Chams - (nie wiem)

Crosshair - Celownik

Wallhack - Widzisz innych graczy przez ściany. Prawdopodobnie są oni w prostokątach (nie wiem bo nie testowałem)

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...