Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternia Hax

neon120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Zostałem poproszony o wrzucenie haxa do eterni tak więc nie będę zwlekał tak jak obiecywałem w innym temacie

ZACZNIJMY OD TEGO ŻE MACIE CZYTAĆ DO C***A ZE ZROZUMIENIEM ŻEBY NIE BYŁO P**********O PŁACZU ŻE COŚ WAM CRASHUJE GRĘ

No więc tak

Opis: Ten hax ogólnie z tego co pamiętam to jest z normalnego USCF'a po terminie(nie działa na globcu już). Jednakże spróbowałem go na Eterni, wiadomo kto pyta nie błądzi (w moim przypadku "kto sprawdza ten wie" ;P. Tak więc wracając do tekstu " jest z normalnego USCF'a po terminie" po prostu nie wszystkie opcje działają. Hax ma wiele opcji jednakże najlepiej sprawuje się Chams ale jest haczyk(tak tak zawsze coś jest), mianowicie nie zawsze się zobaczy kogoś przez ścianę bo czasami nie może tego kogoś złapać ale dla chcącego nic trudnego że tak powiem.

Błędy: Hax ma wiele opcji jak już wspomniałem ale na Boga! Jak mi ktoś wyskoczy z tekstem że jakaś opcja mu CRASHUJE grę to po prostu za****ę.

Przenigdy nie włączajcie opcji 3D Box bo ona jest najbardziej kusząca ale również crashujaca grę.

Aimbot - osobiście nie polecam bo raz działa ale słabo albo wcale nie działa więc jakby nie patrząc hax jest tylko z dobrym WH/Chamsem.

No Spread/Recoil czy też Fast Reload również nie działają. Jak wspomniałem 176435132 razy hax jest przeterminowany i z amerykańskiego CF'a.

Jak uruchomić:

To proste jak wszystko inne. Należy pobrać plik włączyć CF F.T.Skills wpisać w miejscu do pisania crossfire.exe cisknąć OK/START i wyskoczy tabelka że macie go nie wyłączać tylko po prostu włączyć grę i on (injector) złapie cfa. (tak można wcisnąć ok jak ta tabelka wyskoczy) Jak się już zalogujemy na serwer, nie musimy koniecznie być na roomie żeby uruchomić haxa, wystarczy wcisnąć INSERT (jest nad DELETE który znajduje się nad strzałkami... Mała pomoc dla dzieci które odwiedzają forum) i wybieramy opcję D3D coś tam i mamy Player Chams wybieramy Solid i tylko ustawiamy kolorki. OT CAŁA FILOZOFIA HAXA!

Coś od siebie:

Oczywiście nie odpowiadam za to czy komuś to działa czy nie a szczególnie za to że nie jesteście ogarnięci i dostajecie bany bo to jest wasza wola czy chcecie tego używać czy nie. Tak więc z reklamacjami za przeproszeniem WY*******AĆ.

To raczej wszystko z tych najważniejszych rzeczy. Czas na coś na co każdy czeka i który oczywiście nie przeczytał całego artykułu czyli każdy... Wiem jak jest w c***a mnie nie zrobicie.

Pierwsze co? Oczywiście SKAN! tak tak w c***a was nie zrobię bo nie mam po co a forum lubię nie koniecznie użytkowników bo niektórzy na prawdę są okropni.

Ot cały skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=21ecfd0b7a82bb12e75a9699afff4d655c55a9df5eb17b607ca480627048400b-1297942749

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/af8ac6f28200db311eeb82d27e9999ae968d88e6

Tak hura jupi!!! Macie 2 skany! "Co z tego? I tak ma w c***j wirusów" wiadomo, haxy zawsze coś będą miały...

A tutaj download:

http://hotfile.com/dl/105485559/f387eda/EterniaHax.rar.html

P.S. Za wiry nie odpowiadam wiem jest ich dużo ale złota zasada forum/cheatera czy jak kto tam woli NIE CHCESZ NIE POBIERAJ... Proste? Oczywiście że tak.

P.S.2 Sorry za te all wulgaryzmy czy coś ale jestem wkurzony bo nie wyspałem się po nocce w robocie a na 17 znów muszę iść.

Liczę na plusy i pozdrawiam.

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

nie mam niestety ale w sumie i dobrze bynajmniej dla mnie bo z aimem praktycznie tylko chodzisz a bez musisz coś zdziałać i nie robisz sobie przypału

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

• 4 tygodnie później...