Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Do Blackshot?

Kalita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez się podłącze iż poszukuje cały czas ale nie mogę znaleźć czegoś co działa i jest undetec

3912274470.png

Opublikowano

Dla polskich graczy cheatow do BS'a nie. Sam nie wiem dlaczego. Ogolnie ciezko zobaczyc cheatera choc spotkaleme sie kilka razy z mastery cheat oraz lvl cheat. zazwyczaj bili to Niemcy oraz Francuzi

Pozdrawiam Kaluran94

Opublikowano

@up a co to jest lvlhack i mastery hack? Lvlhack wbija odrazu max lvl a mastery daje zalozycielowi wiecej exp czy jak?

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Nie weim jak na EU ale ba Garenie bylo tak ze typo wchodzi do gry i wychodz. za kazdym razem dostaje 1,5k expa i 1,5k BP. I tak robil sobie w nieskonczonosc i wbijal co chcial. A mastery cheat to nie wiem jak dziala ale koles 1 lvl mial rifle na pro 1:D

Zbieram Minusy :D

Opublikowano

to ciekawe że jeszcze w polsce hacków nie ma xD

Jedyne polskie forum BlackShot

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Nie ma i nie bedzie. Jesli sie znasz na informatyce mozesz sobi stworzyc hacki. Zaloze sie ze nie jeden polak juz tak zrobil i z nich korzysta. Lecz jasne ze nie wrzuci tego do sieci.

Opublikowano

Nawet nie myślcie o Cheatowaniu :)

Ja spotkałem Cheaterów jedynie Niemców i ANGLIKÓW na Eu. Bot sam im pisał na czacie : Im Use Cheat Mastery Hack 1.1 v3. Kick Me!

Dobre :)

PS. Dobrze, że nie ma.

Opublikowano

Nalezy tez uwazac na Francuzow. Sa niepozorni ^^. wg mnie cheaty potrzebne nie sa.Przyjemniej sie gra niepodejzewajac nikogo o cheaty. Oczywiscie jesli ktos mnie podejrzewa widzi ze Polska to nic nie moze. All daja F12 wiec nie ma problemu:)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. W BS'a gram jakieś 2,5 miecha mam klase sierżanta 1. Gram w tą grę po robocie aby się odstresować. Jak dotąd nie interesowały mnie hacki aż do momentu gdy zobaczyłem u takiego anglika jak napierniczał ile wlezie i nie dało się go 1vs1 zabić. Musiał mieć hacka na jakiś Mega Pancerz. Nawet ze snajpery jak w baniak dostawał to tylko się zachwiał.

Chodzi o to, że w PL nie ma takiej GARENY aby sobie pohackować. A na zachodzie ludzie obeszli GARENE i hackują. I jak tu z nimi grać jak równy z równym? Najlepiej także iść na łatwizne i grać z hackami! Bo aż mnie nosi jak taki lata z hackami a ja nic nie mogę zrobić.

W polskim BS'ie ludzie zbierają się w klany i całą ekipą w jednym pokoju expią i jakoś im to idzie. Ja na razie nie jestem w żadnym klanie ale jak macie jakieś propozycje to zapraszam i nie zapominajcie o hackach jak macie jakieś namiary to się podzielcie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...