Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Problem] Instalacja Ps

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy próbie instalacji PS3 mam ten błąd:

ass_hhawwhx.PNG

Nie miałem żadnego zainstalowanego PSa wcześniej i nie wiem co robić, czy ktoś spotkał się kiedyś z tym problemem ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Legenda
Opublikowano

Tam piszę Adobe, a nie PhotoShop.

Zainstaluj RegCleaner wyszukaj tam Adobe usuń i powinno wszystko działać.

Opublikowano

Też tak miałem... zlagowalo ci i nie widzisz że masz włączoną instalacje, włącz menadżera, wejdź na procesy odszukaj Adobe i zakończ proces .... albo zrób tak jak mówi Up

51739708.png

Sygna by My

Opublikowano

@ Pau - Problem w tym że już to robiłem i nic nie pomaga....

@ moris6 - Tak samo nawet reset kompa robiłem.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Spróbuje ściągnąć PSa jeszcze raz.

Opublikowano

Spróbuje ściągnąć PSa jeszcze raz.

To nie pomoże , co za różnica jaka wersja i typ instalki (n chyba ,ze sciągnołes jakies piractwo konkretne?:P

Może nie dokończyłeś jakiejś instalacji np. Adobe flash player ? ja radze sciągnij sobie taki programik:Revo Unistaller

To jest ukryta treść, proszę

skan chyba nie potrzebny? (strona znana itp. )

I odistaluj kazdy program typu Adobe . I wtedy bez prolemu zaistalujesz CS 3:) mam nadzieje ,że pomogłem napisz czy sie udało , a jak nie , to mam jeszce lepszy pomysł tj. format:)

Pozdrawiam:P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Zrobiłem to już wcześniej, wykombinowałem już chyba wszystko co było możliwe i teraz odpalam instalkę w procesach niby jest ale mimo tego dalej nic, dlatego wolę ściągać fresh version ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...