Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HAX]crrosshair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłby mi ktos powiedziec jak zrobic prosty programik, ktory stwarza kropke na srodku ekranu(cos w rodzaju crosshaira). nie chce zeby byl to hack tylko program ktory powoduje ze na srodku ekranu pojawia sie kropka ktora bedzie sluzyc jako crosshair w warrocku

za pomoc oczywiście bedzie 5*

głównie zwracam sie z tą prośbą do rockanderra i n1ghtmare bo oni mają pojecie o tworzeniu programow cheatow itd.

Opublikowano

Witam może i większość już wie jak to zrobić ale ciągle dochodzą tu nowi użytkownicy dla tego pomyślałem że warto było by zrobić taki poradnik, aby inni nie zaśmiecali forum pytaniami "jak zrobić celownik?"

ok zaczynamy...

Potrzebujemy

1.Programu Paint.net (możemy go pobrać z tej strony) --> http://www.download.net.pl/332/PaintNET/

2.gry warrock oczywiście :)

3. trochę czasu i chęci

Krok1

Gdy już pobraliśmy program otwieramy go i naciskamy File-->Open-->(szukamy dysku gdzie zainstalowaliśmy warrocka)-->(otwieramy folder warrock)--> Texture--> In Game-->scope teraz otwieramy plik scope

(ma byc to do snipera nie do żadnego RPG itp.)

Krok2

Teraz na ekranie pojawi nam się celownik którego używamy w grze, możemy go dowolnie pozmieniać.

Pamiętajmy że kiedy już zmienimy nasz celownik musimy go zapisać pod tą samą nazwą i w tym samym miejscu

Bywalec
Opublikowano

nie chodzi o edytowanie tekstur tj. scope itp tylko kropkę na środku np. do Aug

miałem coś w tym stylu, program który po konfiguracji i skalibrowaniu miejsca(tj. środek ekranu)dawał punkt, ale trzeba samemu ustawić i nie pamiętam jak się nazywał...

no więc naklej coś na środek ekranu albo taśmę z kropką

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...