Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Warfare 2 Problem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś, gdy dołączałem na jakiś server na dole koło tego napisu Iszklarz Ranga/Level pojawił się też napis: "You get fucking owned!!!!" na czerwono, i tu mam pytanie, ocb z tym ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej zmodowane lobby :P

Miałeś niezłe szczęście, dość rzadko trafia się do takich meczy...

Zazwyczaj takie lobby mają jakiś podwyższony exp, nieskończoną amunicję itd.

Opublikowano

Tak, trafiłem na jakiś server w trybie Wojna Lądowa i był tam jakiś typek, którego nie można było zabić "godmode", ale był on tylko jeden.

Mam pytanie czy nic mi nie grozi w takim razie ?

Bo, gdy wchodzę na przypadkowy server, tam gdzie przelatuje "Iszklarz Ranga/LVL" leci też "You get fucking owned!!!!" na każdym servie tak jest.

Bo trochę się boję :/

@EDIT:

A, i chciałem się zapytać czy beta Killzone 3 Multiplayer już się skończyła ?

Bo wczoraj wyskakiwał mi jakiś błąd.

Opublikowano

Tak, trafiłem na jakiś server w trybie Wojna Lądowa i był tam jakiś typek, którego nie można było zabić "godmode", ale był on tylko jeden.

Mam pytanie czy nic mi nie grozi w takim razie ?

Bo, gdy wchodzę na przypadkowy server, tam gdzie przelatuje "Iszklarz Ranga/LVL" leci też "You get fucking owned!!!!" na każdym servie tak jest.

Bo trochę się boję :/

@EDIT:

A, i chciałem się zapytać czy beta Killzone 3 Multiplayer już się skończyła ?

Bo wczoraj wyskakiwał mi jakiś błąd.

Nie wiem, czy masz się czego bać. Teraz w CoD: 4 prawie każdy serwer jest zmodowany...

W MW2 nie powinieneś mieć takich napisów na każdym serwie, chyba, że wchodząc do takiego zmodowanego lobby dopisali Ci jakieś linijki- nie wydaje mi się, że widzą to inne osoby. Raczej tylko ty.

Nic nie powinno Ci grozić, ponieważ ty nie chciałeś trafić na taki serwer. Bana może załapać najwyżej host.

Beta Killzone 3 zakończyła się 15 lutego- teraz na PSN Store do pobrania jest tylko demo singleplayer'a.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co prawda potem jakimś cudem miałem zmienioną nazwe klasy, ale już sobie zmieniłem hasło PSN.

I nie miałem wszystkich odblokowanych celowników w M4A1 :/

Opublikowano

Oni do twojego konta PSN nic nie mają, co najwyżej pozmieniali twoje ustawienia w MW2.

Nie ma się czego bać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moj tata ma tak samo gral z hackerami wyszedl z lobby i tak mu pisze na czerwono a pozniej na zielono cos o patchu i jakies stronie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...