Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zaczynam gre w cabala i mam taki maly dylemat jaka postac wybrac zeby pozniej jej nie zmieniac zastanawiam sie nad warriorem dobry do expa w pvp raczej tez nie wymieka ale wydaje mi sie ze szybko sie znudzi tez zaciekawila mnie postac force blader ale wlasnie nie wiem jak nim sie gra jak exp jak z pvp moglby ktos mi doradzic jakas postac opisac jej wady i zalety zeby exp jakos gladko szedl i w pvp w miare dobra i zeby potem nie bylo jakis wiekszych problemow z eq z gory dzieki i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz :)

Opublikowano

Polecam ci Bladera według mnie najlepsza postać do expa a w pvp też nie wymięka. Jeśli dobrze go zrobisz i poczytasz o nim to będziesz kox jeśli go będziesz robił poradami graczy na serwerze to po prostu będziesz miał postać że tak powiem do dupy xD Nikt ci uczciwie w grze nie powie jak zrobić abyś lepszy od niego nie był :P

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

ja polecam BLADERA w 100% ja też niedawno zaczołem gre i w 3 dni wbiłem 60 lvl. (pewnie pomyślicie ze siedziałęm całą noc i cały dzieć jak no life jakiś -.- a ja wam powien że grałem ok 5 godzin dziennie :D) Blader dobry do expa a w pvp wcale nie jest słąby jak każdy mówi zresztą sam zobacz podam link

filmiku Force Blader vs Blader :D) więc jak już mówiłęm polecam w 100% bladera a i jeśli chcesz być dobry w pvp i exp to idz w bulid Sword Skill Amp/Critical, dlaczego nie tylko critical a no dlatego ze SSA(sword skill amp) zwieksza twoje obrazenia a jesli zwiekszsy ci obrazeni do 1k + critical to masz dmg dość duży :D jeśli potrzebujesz pomocy mój nick Moroq gram na serwerze mars, jeśli chcesz jakiś bulid dla Bladera to pisz mi prywatną wiadomość chętnie pomgę. A i łaskawie proszę o plusika. :)
Opublikowano

dzieki za odpowiedzi ta jasna sprawa blader dobry gralem kiedys nim wiec wybralem sobie tera archera tez dobra postac oczywiscie plusiki leca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...