Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się zapytać jak zrobić takie proste menu hacka z jeną lub kilkoma funkcjami do CombatArms

Tu macie mój spis działających hacków zeby sie mniej więcej zoriętować o co i chodzi:

To jest ukryta treść, proszę

Nie chodzi mi konkretnie o funkcje tylko o hacka którego wstrzykujemy injectorem. I klawiszem insert otwieramy manu. Może byc nawet tylko jedna funkcja, tylko żeby dało się zmienić z ON na OFF.

Nie znam sie na programowaniu. Więc chciałbym prosić o podanie mi linku do jakiegos tutorialka gdzie naucze sie robic takie menu od podstawy.

Jeśli temat umieściłem w złym dziale to przepraszam.

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Skoro nie znasz się na programowaniu to zacznij od uczenia się właśnie tego a nie robienia menu w opengl/directx...

RAsfepN.png
Opublikowano

Ale mnie nie zrozumieliście... Ja nie chce się nauczyć programować tylko zrobic takie menu... Pomoże mi ktoś?

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

ale po co?Skoro nie umiesz programować to po kij ci kod?

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Za zrobienie takiego menu i wstrzyknięcie go do gry już jest ban więc jeżeli nie umiesz programować to po kij co to.

RAsfepN.png
Opublikowano

oj no potrzebne... Poda ktos czy nie?

BO spam sie robi

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Nikt nie poda bo nie ma gotowca. Jak umiesz directx to napiszesz to w 5 minut z palca.

RAsfepN.png
Opublikowano

A może jakieś link do czegos , gdzie sie tego nauczę?

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Chociażby na youtube? Z takim podejściem to nigdy niczego nie osiągniesz w programowaniu. Nikt nie daje żadnych gotowców a jak daje to są chujowe.

Jak obejrzysz te tutoriale od tego gościa(które są chujowe) to kup sobie jakieś książki o directx, c++, WinApi i po przeczytaniu ich MOŻE będziesz umiał napisać takie menu do cheata. Które i tak będzie wykrywalne.

Nie ma innej drogi do zrobienia menu cheata.

RAsfepN.png
Opublikowano

A jeśli powiedzmy mam już gotowy kod to jak go zaspisać w pliku dll żeby uzyc injectorem???:)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Co kurwa po kolei? Normalnie kompilujesz tak jak byś kompilował exeka(zakładam, że nie kompilujesz przez wiersz poleceń), nic więcej.

RAsfepN.png
Opublikowano

Naucz się programować najpierw! Takie zachowanie jest co najmniej żenujące...

Jakbyś umiał programować, to byś napisał.

A po za tym, nie umiesz programować, a chcesz menu zrobić, po co ci?

"Bo potrzebuję"

Jakiś zakładzik czy co? Popatrz w moją sygnaturę, może coś załapiesz...

• Dodaj nową pozycję...