Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Bany I Inne ...

R3r

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam mam parę pytań do których nie znalazłem odpowiedzi na forum ;)

1). Czy istnieje hack który by nie pozwolił zbanować konta ? bo jak mi wiadomo jest takie cos : x.png

2). Mógł by ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi opcjami na zdjęciu czyli czemu służą ?

Opublikowano

1.Nie ma czegoś takiego

2.To wyrzucanie innego gracza z pokoju, za :

1.Zabijanie swojej dróżyny

2.Glitchowanie

3.Obrazy

4.Używanie haxów/nielegalnych programów.

5.Inne

Możesz kikac od lvl <>>>1 . Nie chce mi się szukac ciągle zdjęc.

Opublikowano

1. zabijanie graczy z druzyny (gdy wlaczony jest freindy fire lub czesto za blockowanie) / niewlasciwe zachowanie

2. wchodzenie strzelanie z miejsc trudno dostepnych

3. obraza /dokuczanie

4. hackowanie / uzywanie niedozwolonych programow

5. inne

0. anuluj

kiedys byl anty kick w gordonie jesli o to ci chodzi, teraz sie nie orientuje bo nie czituje i Tobie takze odradzam :)

@ edit przepraszam gracza powyzej za zdublowanie odpowiedzi, napisales post w trakcie mojego pisania :)

Jeśli piszesz "Łap plus"

kliknij w plusik pod postem...

2uszjfm.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Ale mi chodzi jak cię wywalą z pokoju za pomocą 4 opcji to można dostać bana(jakiś raport wysyłany do teamu gry jest) czy musiał by grać admin gry i zobaczyć że ja hackuje i mnie zbanować ??

Opublikowano

bana za hackowanie nie ominiesz :)

za hackowanie dostaniesz bana na adres karty sieciowej MAC o ile masz windows XP to z tego wybrniesz :P

To jest ukryta treść, proszę

noto tak jak Cie kickna nic sie nie dzieje oprocz tego ze wylecisz z pokoju i nie dostaniesz expa, a jak Cie zraportuja o czym Ty nie bedziesz wiedzial to duze prawdopodobienstwo ze ktorys z adminow zobaczy w pierwszej kolejnosci na twoje combo na fireteam, KD ratio, % headshots, kill strike :)

jesli pomoglem daj +

Jeśli piszesz "Łap plus"

2uszjfm.jpg

Odkrywca
Opublikowano

czyli za wywalenie mnie z pokoju za pomocą tych opcji :x.png nie muszę obawiać sie o bana musieli by zrobić coś więcej :P

Opublikowano

oczywiście że nie musisz ;]

To jest po prostu opcja do wywalania z pokoju .

Jedynie co to się możesz zdenerwować gdy masz dobry wynik a noobki cię wywalają; ]

9368_gold.png

Odkrywca
Opublikowano

Podziękował za info ;)

i zapraszam do gry z Inter314

A może jeszcze ma ktoś hacki Gordon i mógł by opisać jak działają hacki czyli np. Telekil = ... i tak dalej bardzo był bym wdzięczny ;)

Opublikowano

szukaj, odwiedzaj forum na biezaco :)

Jeśli piszesz "Łap plus"

2uszjfm.jpg

Opublikowano

Inter.. :] A nie poradzisz sobie bez hackow ? :P Rozumiem ze na poczatku na pewno nie ogarniasz jak nie wiadomo kto ;], ale co zagrasz na czitach dostaniesz bana ;] i po graniu ;] (( chyba ze masz xp - i jak pisal Viermin to ominiesz)) , gra ez hackow sprawi Ci na pewno wiecej przyjenosci niz z hackami :P Nie ma to jak stac w miejscu i napierdzielac do kolesi.. poprostu suuper ;] (( Oczywisice mowie o telekillu :P ))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...