Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można przekazać sobie z 2 konta grzyby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można zrobić tak ,że np. gościówa powiedziała mi że można dodać grzyby kodem i zrobiłem specjalnie nowe konto na wszelki wypadek i wpisałem w sali chwały komendę /s i jakieś numerki i zabrało mi kase i grzyby. I teraz to pytanie czy można jakoś sobie z 2 konta przekazać grzyby ??

4566511400.png

Pomocnik
Opublikowano

Czy można zrobić tak ,że np. gościówa powiedziała mi że można dodać grzyby kodem i zrobiłem specjalnie nowe konto na wszelki wypadek i wpisałem w sali chwały komendę /s i jakieś numerki i zabrało mi kase i grzyby. I teraz to pytanie czy można jakoś sobie z 2 konta przekazać grzyby ??

Nie można przekazywać grzybów, ale jeżeli chcesz pomóc to możesz wpłacić do gildii, w której jest to konto, na które chciałeś przerzucić.

Pomocnik
Opublikowano

czyli np wrzucę do gildii 25 grzybów i będę mógł z nich korzystać 2 kontem ??

Jeżeli masz składkę 2 grzybów tygodniowo to jak wrzuciłbyś 2 kontem to tak jakby opłaciłbyś sobie ją na 12 dni. O to mi chodziło, nie mógłbyś gospodarować nimi w inny sposób.

PS. 25 początkowych grzybów i tak nie można wpłacić. Można wpłacić tyle ile jest napisane jak najedziesz na ikonkę grzybów w lewym górnym rogu.

Opublikowano

czyli np wrzucę do gildii 25 grzybów i będę mógł z nich korzystać 2 kontem ??

Nie, beda one tylko do uzytku gildijnego, niema sposobu na przekazywanie grzybkow/kasy z jednego konta, na drugie :(

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

Dokładnie to co mówi Pan wyżej, niema możliwości, a co do /s to był kiedyś na niemieckim serwerze taki bug że wpisywałeś w rankingu /s jakieś tam liczby i dodawało Ci grzybki ale to było bardzo dawno temu, myślę ze wyjaśnione. zamykam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...