Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust Matrixz

INFERNO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/288111-wymienie-woja-70lvl-na-s1/page__p__1999733__fromsearch__1#entry1999733

ukradł mi sure WP 63lv 3x G złodziej i mówi, że to moja wina i dał mi email do sury BM 71lv i do mentala 70lv a nie dał mi nic dałem mu email jako pierwszy i mnie okradł nie ufać złodziejowi

2 miesiące pracy poszły na marne przez takiego złodzieja pozdro matrixz mogę podać archiwum jeśli będzie to konieczne

Opublikowano

Ciekawe, hymm nawet bardzo.

Nie napisałeś na jaki email nie pisałeś o potwierdzeniu myślałem że ty potwierdziłeś i usunołeś wiad.!

CHCEM PRZYPOMNIEĆ ŻE TO JA ZOSTAŁEM OSZUKANY NA SAMYM POCZĄTKU, JA NIE MIAŁEM ZAMIARU NIC KRAŚĆ WYSZŁO JAK WYSZŁO PONIEWAŻ TERAZ BARDZO RZADKO WCHODZĘ!

PISZ GG...

eDIT@ CO TY BREDZISZ?! JAKIEJ SURY BM SKORO SIĘ ROZMYŚLIŁEŚ MIELIŚMY SIĘ WYMIENIĆ ZA WOJA A TY NIE KONTAKTUJESZ SIĘ. JEDNYM SŁOWEM NIE ZALEŻY CI!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

nie mogłem zmienić email dopiero za 7dni więc powiedziałem, że za 7dni podam ci email na jaki masz mi zmienić, a później piszesz coś w stylu nie da się zmienić emaila do mentala wogule nie mogę się zalogować, a później nie widoczny i nie odpowiadasz na gg tak czy tak to nie ważne ukradłeś surę a konta nie dałeś

oddawaj moją surę albo mentala złodzieju!!!

Opublikowano

po 1 nic nie pisałeś o akceptacji po 2 wchodzę na trochę bo nie mam 13 lat i muszę się zajmować czymś innym ty nie piszesz więc nie wiem o co ci chodzi...

Nie mam zamiaru czekać na Ciebie widocznie nie chcesz tego potwierdzenia. KONIEC!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

PO PROSTU DAJ MI MOJE KONTO ZŁODZIEJU

a po 2 to ty nawet nie zamierzałeś akceptować zmiany email tylko od razu wziąć 2 konta, bo lepiej ukraść niż się męczyć wbijać lv. i skille

"eDIT@ CO TY BREDZISZ?! JAKIEJ SURY BM SKORO SIĘ ROZMYŚLIŁEŚ MIELIŚMY SIĘ WYMIENIĆ ZA WOJA A TY NIE KONTAKTUJESZ SIĘ. JEDNYM SŁOWEM NIE ZALEŻY CI! "

zalezy mi i to bardzo wejdę na gg a ty oddaj mi woja zmień na moj email a ja usunę ten temat i zamiast - dam +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...