Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam proplemy

Maser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj muj koleka dal mnie na plycie super gre metin2. mam durzy proplem. nie odwiera mi sie ta gra. klikam na ikone i nic sie nei dzieje. koleka muwi rzebym zreninstalowal kompoter. mozecie powieciec o co mó chodzi?

Opublikowano

Spróbuj zrobić reinstalke metina jak nie będzie działać ściągnij z neta a jak z neta nie będzie działać masz cąś z kompem

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Z taką ortografią to nawet komputera nie powinieneś dostać...:F mimo wszystko powiem ci...albo twój kolega to idiota, albo ty źle usłyszałeś...reinstall kompa? 3423423 x Rotfl...

wypierdziel wszystko co wgrałeś z tej płyty, oddaj ją kumplowi rzucając ją mu w twarz i mówiąc "wsadź se to w dupe i sie dobrze podcieraj", ściągnij ze strony (żebyś nie stracił siły to tu kilknij ---> http://www.metin2.pl, zrób konto (jak ci się nie będzie chciało szukać "zarejestruj" to pisz do mnie na pw), wybierz serwer (ostatni bo o tamtych możesz już zapomnieć), zrób postać (daj nick superhiperpromaser34238472389472398472384723984) i wymiatasz źjąąą

@down

a ten na górze mnie wyprzedził

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...