Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutek] Bronie I Tryby

shillpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. w tym prostym poradniku opiszę wszystkie tryby gry (te nieoficjalne też) oraz bronie (DOKŁADNIE!) mam nadzieje, że poradnik będzie zrozumiały i się skończy z idiotami co dają obrazek ze strony głównej soldata i myslą, że tuta napisali

o.O

No więc zacznijmy od broni ( podam tylko siłe bo odrzut i szybkość strzału każdy już zna)

image002.jpg

Desert Eagles (174 damage, tylko 7 pestek)

ciut mocniejsze niż zwykły pistolet, używany przez doświadczonych graczy

HK mp5 (99 damage, 30 pestek)

Dobra broń jeśli wiesz jak jej używać. Szybkostrzelna, mały odrzut i bardzo szybki reload czyni ją jedną z najlepszych broni

ak-47 (108 damage, 35 pestek)

Jak wyżej z tą różnicą, że bardzo trudno ją opanować w realistic mode

Steyr AUG (68 damage, 30 pestek)

Szkoda, że w soldacie jest taka słaba... dla mnie jedyna zaleta tej broni to szybkostrzelność

Spas-12 (119 damage, w sumie 35 pestek w 7 pestkach

:D)

Dobra broń na krótki zasięg, nadaje się do każdego trybu i na każdą mapę, idealnie się sprawdza z mp5 albo snajperka

Ruger 77 (220 damage, 4 pestki)

dla mnie to tania podróba barretki. Strzelba myśliwska zabijająca innego gracza na 2 hity (nie jest to łatwe bo zezów jest sporo a reload długi)

M79 (damage 160000, 1 pocisk)

Pan Marcin był chyba pijany tworząc to coś. Typowa broń dla n00ba bądź jak kto woli "Przybysza z Tibi, metina, CS'a" czy innego ścierwa. za używanie granatnika większość graczy dostaje kicka <-- następnie ów gracz czepia się całego świata, że dostał kicka za używanie tak wspaniałej broni przy pingu zaledwie 3000 :angry: później wyzywa innych graczy od najgorszych, usuwa gównianego soldata i idzie grać dalej w metina jeśli znajdzie klawisze do klawiatury którą rozjebał sobie na głowie

Barret M82A1 (495 damage, 10 pestek)

1 hit killer. Dobra broń jeśli potrafi się grać i akceptowana przez graczy, na campera nie wyjdziesz bo i tak ktoś do 2 minut cię dopadnie, nie dotyczy to ctf ale przecież tam właśnie o to chodzi - atk&def

:)

FN minimi (damage 82, 50 pestek)

Moja ulubiona broń. Daleki zasięg, spory damage,solidna ale niestety dosyć wolny reload. Dobra na każdy tryb i każdą mapę

XM214 Minigun (42 damage, 100 pestek)

Szybka,słaba,ciężka,wolny reload. Przydaje sie do ognia zaporowego i zombie moda

USSOCOM (150 damage, 12 pestek)

Standardowy pistolet który potrafi sie czasem przydać

Combat Knife (damage 225000 tylko przy rzucie, ok. 140 przy pchnięciu)

JAKIKOLWIEK OPIS JEST ZBĘDNY

Chainsaw (damage 2100)

1 hitkill Dobre jak chowasz się za krzaczkiem albo biegasz po małych mapkach i kosisz noobków

M72 LAW (150000 damage, 1 pocisk na turę)

trochę przypomina m79 ale używana stosunkowo rzadko przez doświadczonych graczy więc nie robi aż takiego problemu

Bronie specialne

Rambo Bow (1200 damage, nieskończoność strzał)

1 hitkiller można go zdobyć w trybie rambomatch. Chyba najlepsza broń w grze, przy zmianie broni (standardowo klawisz Q) zmieniasz amunicje na flamed arrows

Flamed Arrows (damage 800, nieskończoność strzał)

kolejna wersja m79, zbędny opis

Grenade (damage 150000, 0-10 sztuk)

Granat jak granat... rzucasz i czekasz aż wybuchnie. Poradzisz z tym sobie? ;]

Stationary Gun (155 damage)

Fajna sprawa z działem. Daleki zasięg i duża moc ale niestety trzeba campić żeby postrzelać i robić przerwe między strzelaniem bo się przegrzewa

Tryby Gry

Deathmatch - każdy na każdego

Pointmatch - to co wyżej z tą różnicą, że dostajesz podwójne punkty jeśli trzymasz flage

Rambomatch - Deathmatch z takim dodatkiem, że na środku mapy pojawia się łuk. jego właścicielowi regeneruje się hp, więc najlepsza na niego będzie snajpera

Teammatch - Drużynowy Deathmatch. W tym trybie może uczestniczyć do 4 drużyn

Capture the flag - bitwa o flagi (alpha musi skosić flage bravo i odnieść ją do swoich - i na odwrót)

Hold the Flag - Dwie druzyny (Alpha Team i Bravo Team) walcza o zóltą flage. Druzyna ktora jest w posiadaniu flagi dostaje punkty co pare sekund.

DB - walka na małej arenie polegająca na rzucaniu w siebie tylko nożami (2 drużyny)

Zombie - znidził cię zwykły soldat? pobaw się w rpg. Expisz, kupujesz skille, zabijasz niekończące się hordy zombie <-- jeśli chcesz znaleść taki tryb to odznacz w szukaniu serwerów "BEZ BOTÓW"

Chyba to tyle. Jak czegoś brakuje, jakiegoś byka postawiłem to proszę mnie poinformować... natychmiast poprawie

ZABRANIAM KOPIOWAĆ!!!

Opublikowano

Moim zdaniem, Desert Eagles nie można nazwać "Gówniana broń z równie gównianym zasięgiem"

Są ludzie którzy umieją jej bardzo dobrze używać, więc nie zasługuje na taki komentarz.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Up, proszę o usunięcie spamu.

@Top, Dzięki za podanie damage przy broniach, ale mogę wiedzieć skąd to wziąłeś? Wydaje mi się, że to jest nieprawidłowe, wg mnie Minimi ma więcej damage.

951841430649214321545.png

Day after day.

• Dodaj nową pozycję...