Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ac2 Misja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wie może ktoś jak przejść tą misję w Assasin Creed 2?

Bo mnie szlak trafi zaraz :D

Zawsze bez problemu a teraz. Zawsze zostaje mi tych 2 z przodu i na środku 2.

jak chce skoczyć z góry na tego kolesia to nie daje rady :D

HELP :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

huehe, tez sie meczylem ponad 20 minut.

Wybijasz wpierw łucznika. wchodzisz od drugiej strony łodzi ( tj lewa strona, nie ta na ktora patrzysz na poczatku, tylko ta druga xD). Wspinasz sie po krawędzi, zabijasz 1 zabojstwem, potem podchodzi drugi i to samo.

Nastepnie wchodzisz na gorny pokład i wybijasz tych dwoch przy sterze ( jednym ciosem oczywiscie) i z gory skaczesz na tego ziomka ( cel ) i uciekasz;).

PS. Niedlugo skonczysz gre :x, z 2-3 misje jeszcze :D

@ down

ta, hehe byłem smutny . :< . Ale radosc jest ze brotherhood 25 lutego ;>.

A jesli bys nie zajarzyl od ktorej strony łodzi mi chodzi, to od strony skał, a nie od strony ludnosci / budynków . Moze tak będzie łatwiej ^^

Opublikowano

Hahahhahaha! Chyba najłatwiejsza i najfajniejsza misja.. Skaczesz na tył statku i czekasz aż tamten gość podejdzie(na pomoście), zabijasz go i czepiasz się statku od rufy i przechodzisz na jego bok. Potem wspinasz się kawałek i znowu idziesz na rufę.

Dalej to jakoś samo szło :D Czekasz na odpowiedni moment i wspinasz się od strony rufy - trzeba tylko szybko działać ;)

@EDIT: I nie skacz tak jak na filmiku tylko z dachu prosto do wody.

Opublikowano

Yea :D

Dzięki :P

Przeszedłem xD

Można zamknąć.

Rzeczywiście prosta :D

@Edit

Zostało mi zabicie jeszcze jednego kolesia. I nie wiem jak. bo muszę się kryć ale zawsze mnie zauważają ;/

Chodzi o to z tym że musze się np chować w sianie itp. Jakiś farmerek chodzi w okoł ze strażnikami i musze go zabić. wie ktoś o co mi chodzi? :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

na poczatku musisz sie chowac tam kilku nozami wybic i pozniej fastem do niego podbiec nawet jak straznicy beda blisko zeby cie nie widzieli moga byc nawet metr przed nim bo jak cie nie zobacza a go zabijesz to i tak misje zaliczysz.

hersygna.png
Opublikowano

2x UP

Ta, ja wiem . Wynajmij grupe bandytow niech zajma jedna grupke.

Schowaj sie do siana i niech podejdzie straznik ( u mnie juz stał, tzn podszedl) i odrazu wykonaj zabojstwo

Potem nastepne siano

i jak farmer bedzie okrążał budynek to wejdz na niego i z gory , ale musisz szybko to zrobić ^^.

@ DOWN

Nie nie miałem takiego problemu, najwyrazniej masz pirata i złego cracka, albo cos z grafika :>

Opublikowano

hehe jak widac sa rozne sposoby.

PS. a mial ktos tak ze na koncu gry jak trza bylo skoczyc w watykanie na borgie to on znikal ??

ja sobie z tym tak poradzilem ze do niego z magnuma strzelalem xD ,ale nie odkrywalo mi wtedy lokacji, mial ktos podobny problem ?

hersygna.png