Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Grać W Blackshot

JaTuSciagam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik Jak grać w BlackShot :D

No więc lecimy z koxem ;p

kokosz.jpg

Gra sie będzie na początku patchować (postęp widzimy na dole) po spatchowaniu wpisujemy login i haslo i kilkamy go

Poradnik będzie zaktuaizowany o wytłumaczenie GUI i zalożenie postaci. :)

SSy i tut w 100% by me.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Nalezy rowniez dodac, ze niektorym gracza moze sie patchowac i ponownie wlaczac patcher i tak ciagle.

Sposob na to jest jeden: Zainstalowac Antywirusa. Jesli problem jest nadal zaktualizowac go.

Jesli ktos uwaza ze nie potrzebuje antiwirusa bedzie musial po kazdym wylaczeniu PC lub NoteBook'a Odinstalowac BS i zanistalowac ponownie.

Wazne jest aby usunac wszystkie pliki gdyz czasem po przeinstalowaniu problem moze wystepowac dalej.

Zbieram Minusy :D

Opublikowano

a Jak pobrałem Client BlackShota z strony głównej ale EU i jak mam już Sprawdzanie Update'sów To mam Error żeby odwiedzic blackshot.wowar.com

Mam stamtąd ściągnąc patch tak ?

Opublikowano

@UP

Wgrałem go i to samo.. Mam od nowa włączyc AutoUpdate ?

Opublikowano

sprobuj przeintalowac Antywirusa. Jesli nie pomoze daj opcje "recovery" w menu logowania lub sciagnij ponownie gre z linku podanego na poczatku tematu

Zbieram Minusy :D

Opublikowano

taki amsz connect albo serwer sie odsierza. Cierpliwosci.

Opublikowano

@Up nie spamujemy, wypowiadamy się z sensem, jeśli nie masz nic do dodania do tematu to nie offtopuj.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

tut sie nie przydal ale + za staranie (bym byl wdzieczny za info co do wersji z gareny ) bo w wersji eu niema wiekszosci broni ;// i nie da sie ulepszac broni ..... (nieradze doladowywac two war cash bo two war kase wam zabierze i sie cieszy ... czekam juz 4 miechy;// na two war cash ;//)

Sorry Za PiSownIe

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Gość Kaluran
Opublikowano

musiales anulowac podczas polaczenia. Twoj blad.

Opublikowano

o chuj, chyba ściągałem nie to co trzeba bo mi wywala "Please visit Europe BlackShot service at twowar.com/index.asp" :D

PS jbc co sorry za spam

Za pol godzinki bedzie :):D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka scignełem dziś Blackshota i włączyłem go wpisałem Nick Password i wyskoczył mi błąd że mam wejść na tą strone twowar sciongnelem jednego patcha i nic dalej jest to samo. Pomocy

Opublikowano

@up Szefie to co pobrałeś to USA a my nie możemy grac na USA ten sam problem miałem ale znajomy powiedział ze my nie możemy grac i jest wersja Europe na tej stronie co wyskakuje niby błąd:)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...