Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Explorer.Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA ODPOWIEDZCIE MI JAK NAJSZYBCIEJ CZAS TO KASA...SŁUCHAJCIE WŁĄCZAM KOMPA I JAK SIĘ ZAŁADUJE WSZYSTKO WYBIERAM PROFIL WYBRAŁEM PROFIL A TU NIC SAMA TAPETA PASKU START NIE MA IKONEK NA PULPICIE TEŻ ... WIĘC KOLEGA PROGRAMISTA DORADZIŁ MI PRZEZ TELEFON TAK :

Kolega : Weś kur... nacisknij ctrl+alt+del i wes kur... tam na zakłądke procesy noi wes tam kur... kliknij nowy proces

Ja: Ale ja tam nie mam tego przyciska tylko mam zakoncz proces

Kolega : to wes kur... zakladke aplikacje i wes kur.. tam nowe zadanie i wpisz wes tam kur... explorer.exe

Ja : okej ...(po czym wpisałem) ej ziomek ale tam mi wyskoczyło takie cos : Wystem windows nie moze dostac dostepu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednik uprawnien aby uzyskac dostep do elementu ...

kolega : to ja kur... nie wiem jakis poje.. ten twoj szmelc zaje... wes kur... go przez okno wypier... dobra nara kur...

To moja rozmowa z kolega robilem to co kazal a tu lipton wiec odpiszcie jak najszybciej

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

SIEMA ODPOWIEDZCIE MI JAK NAJSZYBCIEJ CZAS TO KASA...SŁUCHAJCIE WŁĄCZAM KOMPA I JAK SIĘ ZAŁADUJE WSZYSTKO WYBIERAM PROFIL WYBRAŁEM PROFIL A TU NIC SAMA TAPETA PASKU START NIE MA IKONEK NA PULPICIE TEŻ ... WIĘC KOLEGA PROGRAMISTA DORADZIŁ MI PRZEZ TELEFON TAK :

Kolega : Weś kur... nacisknij ctrl+alt+del i wes kur... tam na zakłądke procesy noi wes tam kur... kliknij nowy proces

Ja: Ale ja tam nie mam tego przyciska tylko mam zakoncz proces

Kolega : to wes kur... zakladke aplikacje i wes kur.. tam nowe zadanie i wpisz wes tam kur... explorer.exe

Ja : okej ...(po czym wpisałem) ej ziomek ale tam mi wyskoczyło takie cos : Wystem windows nie moze dostac dostepu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednik uprawnien aby uzyskac dostep do elementu ...

kolega : to ja kur... nie wiem jakis poje.. ten twoj szmelc zaje... wes kur... go przez okno wypier... dobra nara kur...

To moja rozmowa z kolega robilem to co kazal a tu lipton wiec odpiszcie jak najszybciej

LUDZIE NA SERIO NIE WIECIE OCO CHODZI ??

Opublikowano (edytowane)

Format komputera na 100% cos da ;)

Ziomek juz wiem co jest grane... mam pewnego penetratora mojego kompa ...Virus.Win32.Sality.Q@132761650 ...wystarczylo mu jakies 3 minuty bo zarazic wszystko co sie da...lacznie z z systemem

a formata to i tak musze

Edytowane przez KillFrenzy

Opublikowano

formata trzasnolem..ale takze mi procesor sie spalil...nie czyta plytka ramu...nowego kompa...narazie skladac bede od podstaw kupilem plyte glowna ktora czyta procek 6 rdzeniowy... kupilem procesor 3 rdzeniowy :D i dwie karty po 2gb ram :D dysk twardy 1tb....i skladac go powoli trzeba jeszcze karta dzwiekowa/graficzna cd rom jakis 10x dwuwarstwowy ;) i bedzie zajebisty server :D

plyta glowna firmy GIGABYTE

Opublikowano

Dodam, że Sality to wg mnie najgorszy wirus jaki może być.

Mam nadzieje, że nie zgrywałeś nic zarażonego na pendrive

Opublikowano

Jeżeli masz na Pendrive to polecam go wywalić... Jeżeli go podłączysz od razu atakuje wszystko co może, czyli będziesz miał problemy tak jak autor. Jedynym rozwiązaniem jest anrtywirus, który posiada aktualizację na tego wirusa. Gdy go podłączysz do portu USB, od razu będzie reagował usunięciem tego wirusa. Można też zrobić format Pendriva, który też powinien rozwiązać Twój problem.

cvsk.jpg