Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!! Nie wiem czy dobrze tafiłem, jak co to proszę o przeniesienie mojego tematu. Więc tak, chciałbym sobie kupić ''tanią podróbke Noki n97] z Chin. Cena z przesyłką to 160zł. telefon ma klawiaturę QWERTY i dotykowy wyświetlacz 3 cale. Tu macie link :

To jest ukryta treść, proszę

. Chciałbym abyscie mi podali czy warto to kupować? I Ogólnie wypisać jego funkcje. Moze sie zdarzy ze juz ktos ma taki telefon. Pisać opinie :). Z góry dziekuje i pozdrawiam!!!

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Opublikowano

0021563714f5.jpg

Nie kupuj, nie zdążysz smsa napisać, już się rozwali. takie gówno udajace telefon

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

za tą cene kup ( ok 160zł ) ale nie licz na wodotrysk , taniej niż używany dowolny telefon w komisie dla dziecka by sie pobawiło idealne. co ciekawsze dual sim nie dział naprzemiennie tylko na raz obydwie karty zarejestrowane w różnych sieciach

to tylko wygląda jak nokia , nie ma symbiana więc aplikacje i gry z noki nie działają

na A-GPRS nawet nie licz że zadziała w miescie, na otwartej przestrzeni czasem, jeśli masz zamiar uzywać netu to nawet nie kupuj zbyt wolny modem ( max 20 kb/s ) WAP tylko na tym podziała szybko

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png