Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Broń Byś Chętnie Zobaczył/A W Ca?

Coz Ima Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam 2 pytania zawarte w tamacie

1. Jaką broń byś chętnie zobaczył/a w CA?

2. Najlepsza broń w grach FPS!

piszcie a być może niedługo zobaczycie ją w CA.

jak możecie dajcie w spoilerze fote, gdyż nie znam każdej broni, jest ich zbyt wiele)

Pozdrawiam

Coz Ima Awesome.

reklama RMCF1902

sam żeś kuźwa reklama ...

TLS Biacz

Opublikowano

Jest tam większość istniejących broni więc trudno chcieć czegoś więcej :D Za to mogliby poprawić te starsze jak np. m16 bo nie strzela seriami 3 pocisków, tak samo FAMAS. A z tego co zauważyłem do dodają wszystkie nowe bronie które pojawią się w innych fps jak np. Battlefield czy CoD.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Sporo już jest. Dla mnie, najlepszy jest UMP 45. Może byc Command, ale najbardziej czekam na automatyczny pistolet. No i może na nóż do rzucania :)

Opublikowano

1. PP 19 scorpion mod :D igdy nia nie gralem bo nigdy nikogo z nia nie widzialem ale z obrazkow wyglada fajnie :P

2. m4a1, prawie we wszystkich grach FPS ona jest i jak nie jest najlepsza to i tak jest zajebiaszcza np. w warrock'u m4a1 prawie najlepsza bron za free, combatarms bardzo dobra jak na bron na tak maly lvl, cs - tam to ona dla mnie kroluje

Opublikowano

Nie okłamujmy się , lecz co ten temat wniósł do działu , oprócz bezsensownego spamu ?

Niestety jestem zobowiązany go zamknąć ,, a z takimi pytaniami zapraszam do Pogaduszek ;)

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Nie okłamujmy się , lecz co ten temat wniósł do działu , oprócz bezsensownego spamu ?

Niestety jestem zobowiązany go zamknąć ,, a z takimi pytaniami zapraszam do Pogaduszek ;)

giń ...

zrobiłem ten temat bo chce wnieść jakąś broń z innych gier do CA, poprzez edycje plików .rez, więc to ma coś wspólnego z działem z tego co mi się wydaje.

a co kogo w pogaduszkach obchodzi jaką broń chcieli by dostać gracze CA ?

to nie moja wina że te boty nie potrafią odpowiedzieć.

@down

spamujesz ....

jestem tu tylko "przelotem" ;)

reklama RMCF1902

TLS Biacz

Opublikowano

Witam naszego kolegę zbanowanego :D

Lenarcik przyznaj się, że to ty :P

Otwieram, ponieważ w ty masz prawdziwe szanse wprowadzić nowe bronie do CA.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

potrzebny mi osobnik znający się na modelowaniu 3D ... bo mi cienko idzie xD

///Cześć Lenarcie !

Pozdro od Omka !; D

reklama RMCF1902

TLS Biacz

Opublikowano

Eyhh? M16 neu strzela seriami? Powalilo lol ;d

Przydalo by sie zrobic mp5k albo snajpe r700 ; p

Opublikowano

Jeżeli chodzi tu o modyfikacje to nic z tego... Ale jak by mieli wprowadzic cos nowego, to ja bym był za tymi pociskami, którymi da się sterować. Wprowazili je w Call of Duty: Black OPS. Chodzi o tą wyrzutnie rakiet, gdzie jak strzelisz to możesz kierować pociskiem w czasie lotu. Lepsze niz samonaprowadzanie:)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Mi tam nie potrzebna nowa broń, ale dziwi mnie to, że np. G36KE, G36C są albo bardzo drogie albo da się zdobyć fuksem ze skrzynki na (zazwyczaj 1-7 dni)... Można by dać je albo za NX albo d mniejszej rangi niż COL xD

Opublikowano

Wy macie nieźle narąbane w bani widzie ...

pytam co byście zobaczyli w CA a nie co zmienili ...

l2r nabs ...

reklama RMCF1902

TLS Biacz

Opublikowano

Człowieku !! Normalny jesteś ?

Masz tu napisac jaką broń chcesz mieć w c.a bo on chce zrobic moda ..

jakąś nową broń , której jeszcze nie ma w grze .. omg czemu wy jesteście tacy tępowaci <_<

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Ja to bym chetnie zobaczył starego, zaje*****go Thomphsona ;)

thompson6in.jpg

1152189638_1.jpg

Możecie go pamiętać z Call Of Duty 1(+ dodatek),2 , 3 i chyba w MW2... Ojciec chrzestny, Soldiers (ludzie honoru)... I wiele innych...

Jest to pistolet maszynowy czyli jeśli niektórzy nie wiedzą to SMG ;)

Jak widać na obrazkach posiadał magazynek standardowy w którym mieści się 30 naboi oraz kołkowany czyli ok 63/65...

Takie z kulkowanym magazynkiem możecie kojarzyć z filmów o mafiach a także o 2 wojnie światowej

Pozdrawiam \m/ MetalMan \m/

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

ja bym dal UMP45 Hawk's jakes fajne z 60 Ammo ;))

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Człowieku !! Normalny jesteś ?

Masz tu napisac jaką broń chcesz mieć w c.a bo on chce zrobic moda ..

jakąś nową broń , której jeszcze nie ma w grze .. omg czemu wy jesteście tacy tępowaci <_<

Jednym z pytań w temacie, jest jaka broń w ca jest najlepsza. Czyli odpowiedział w 50 %.

A twój post to spam, Kidowi nie przystaje :D (mi w sumie też nie, ale tobie bardziej ;>)

Opublikowano

kurwa czy wy umiecie czytać sory za wulgi ale mi się aż smiać chce on się pyta jaką broń byście chcieli zobaczyć w CA czyli jeszcze takiej jakiej nie ma w CA a nie jaka jest najlepsza

Opublikowano

kurwa czy wy umiecie czytać sory za wulgi ale mi się aż smiać chce on się pyta jaką broń byście chcieli zobaczyć w CA czyli jeszcze takiej jakiej nie ma w CA a nie jaka jest najlepsza

2. Najlepsza broń w grach FPS!

Najpierw poczytaj, potem dyskutuj. Najgłośniej krzyczą ci, którzy wiedzą najmniej.

Opublikowano

Najlepiej jakby wprowadzili szczerbinki , do tego stary M1A1 Thomson (wersja SMG magazynek 30 i MG z magazynkiem pudełkowym 75/100) do tego stary Winchester, PP2000 jako pistolet, zdalne C4 na slot nada, coś na wzór Valkyrie Rockets z Black Ops (kamera na rakiecie i celujesz), ulepszone naprowadzanie do napalmu i lgb (wybór kierunku), dodanie M203 (granatnik), Claymore lub inna bomba z czujnikiem ruchu, ammo box dla merca (spec byłby noobski), dodanie ubioru Zombie specjalnie na quarantine (np. Tankera lub Kamikaze), granat z czasomierzem (ustalasz czas do odpalenia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...