Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam kilka pytań dotyczących sury WP a konkretnie:

1)mam 35lvl czarowane ostrze na M3 i teraz daje do zbroi w innych skilach mam po 1 oprócz strachu mam tam 0punktów.I moje pytanie jest takie od początku jest tam atak wroga -2 mam 60inta i jeżeli chce jako 3 skil robić strach to czy mam resetować int czy zostawić jak jest bo to i tak nic nie da?

2)Jako 3 skil dawać smoczy wir czy strach? (chce mieć kose do expa)

3)mam ebo +9 i złote kolce +9 powinienem nosić ebo czy złote?

4)mam ebonitowy naszyjnik +9 z bonem +8% reg pż i mam naszyjnik na 8lvl 1,5khp i niewiem czy mam nosić ebonitowy który daje +22% szybkości zaklęcia?

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

1. Int nic nie zmienia w strachu jego "siła" wzrasta wraz z poziomem skilla więc inta zostaw tak jak jest:) i oczywiście wymaxuj do 90 bo doda sporo ataku w ostrzu i deffa w zbroi

2. Jeżeli kosa do Expa z konia rób strach jeżeli bardziej z buta wirek

3. Włączaj ostrze i zbroje jak masz założone złote zawsze coś doda a jak już bijesz załóż ebo

4. Zdecydowanie 1,5k HP

Opublikowano

1)mam 35lvl czarowane ostrze na M3 i teraz daje do zbroi w innych skilach mam po 1 oprócz strachu mam tam 0punktów.I moje pytanie jest takie od początku jest tam atak wroga -2 mam 60inta i jeżeli chce jako 3 skil robić strach to czy mam resetować int czy zostawić jak jest bo to i tak nic nie da? Osobiście nie polecam strachu a polece ci wirek na 55lvl+ sura bardzo bardzo ciezko sie expi nie majac dobrego skila ofęsywnego a buff z błogo m1 wystarczy ci z zbrojka m1 w zupełności

2)Jako 3 skil dawać smoczy wir czy strach? (chce mieć kose do expa) Dawać w wir bardoz szybko wykańcza on spota troche pobijesz z konia i walniesz wirek i niema spota

3)mam ebo +9 i złote kolce +9 powinienem nosić ebo czy złote? do pvp zakładaj ebo zo expa złote. W pvp hp sie przyda a te 200 ze skila mniej nic nie zmieni.

4)mam ebonitowy naszyjnik +9 z bonem +8% reg pż i mam naszyjnik na 8lvl 1,5khp i niewiem czy mam nosić ebonitowy który daje +22% szybkości zaklęcia? do pvp jak i do expa polecam ci ten z bonem do hp szybkość zaklęcia dla wp niewiele daje

Opublikowano

1)mam 35lvl czarowane ostrze na M3 i teraz daje do zbroi w innych skilach mam po 1 oprócz strachu mam tam 0punktów.I moje pytanie jest takie od początku jest tam atak wroga -2 mam 60inta i jeżeli chce jako 3 skil robić strach to czy mam resetować int czy zostawić jak jest bo to i tak nic nie da?

2)Jako 3 skil dawać smoczy wir czy strach? (chce mieć kose do expa)

3)mam ebo +9 i złote kolce +9 powinienem nosić ebo czy złote?

4)mam ebonitowy naszyjnik +9 z bonem +8% reg pż i mam naszyjnik na 8lvl 1,5khp i niewiem czy mam nosić ebonitowy który daje +22% szybkości zaklęcia?

2. But=wirek , koń=strach

3. złote kolce bo mają 10 do inta

4.1,5k hp

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...