Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Woj Body 61Lvl Tanio

GrzeHu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, oferuję wam Bodego 61lvl bez eq, skille berserk m7, aura m4, wir m5, 1 w szarże i reszta w 3stronne, strata 0 punktów. militar, 100% na przywolanie, języki i poli na paru punktach, fryz z isu czarny kucyk. Pamiątki oddane i 20 matowych, których już nie oddaje, bo nie gram tą postacią. Postać znajduje się na s11, Arkantes.

Dam takiego wojownika za to, że ktoś mi kupi 1kkk na jakiejś stronie(na metin2.cc kosztuje 18zł jak ostatnio patrzyłem, więc chyba się opłaca.)

Nie udowodnię, że nie oszukam, dlatego jak masz płakać, że mi nie wierzysz to daruj. Wymiana będzie na moich zasadach, czyli ty mi przekazujesz yangi, a ja ci daję passy. Zmianę emaila akceptuję, ale samego emaila nie dam ponieważ mam tam inne rzeczy oprócz konta w metinie. Możemy się dogadać tu na forum, gg, lub skype/ventrillo/teamspeak.

POZDRO

Opublikowano

jebany oszuscie pierdolony dawaj mi te passy bo cie znajde i zajebie

Przypierdol pr0 MiNusa mam to w dupie czy + czy -

Jestem doświadczony moge przyjąc prace gm PW

Opublikowano

koxiarzek, jeżeli on Cie oszukał napisz do Administracji, oni zgłosza to na Policje

Hmm jak zglaszam probe oszustwa im i nic nie robia.To pic na wode.Pisze ze osoba daje screny z priv serwera i widac to golym okiem a oni nic aukcja jest nadla jest pomimo raportow mego i paru innych osob.Wiec mpc forum schodzi na psy tak samo jak GF moga sobie reke podac!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Z nikim nie rozmawiałem na temat tego konta. Nie wiem co ten głąb wyżej chciał osiągnąć. Oferta nadal aktualna, jeżeli macie jakieś pytania to można się dogadać tutaj, na gg, ventrillo/teamspeak/skype.

POZDRO

• Dodaj nową pozycję...