Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Snajperka

jeebanyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobnie :P

1 pytanko ode mnie : Jesteś początkującym, czy zaawansowanym snajperem ?

Jeżeli początkującym w 100% AWM, a jeżeli zaawansowanym to DSR-1

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Również polecam AWM. Btw. Pier**cie z DSR'ki ma bardziej szpanerski odgłos:)

Edit: Przy wymienianiu różnic zapomnieliście przede wszystkim o tym, że DSR posiada powtarzalność strzałów. To znaczy ,że jeżeli nie trafisz w kogoś masz szanse się zreflektować:D

Jeżeli pomogłem ,walnij +

Opublikowano

AWM oczywiście :P szybciej przeładowywuje ale to nawet nie o parametry chodzi tylko ze AWM to jest to trzeba to coś do niej czuć :PP

Pozdrawiam

Yancovsky.png
Opublikowano

Jak dla mnie dsr to marna podróbka awm, obie zabijają 1 strzałem tylko jest różnica bo dsr jest na wyższy poziom i ma gorszego zooma wolałbym tego drangov zamiast dsr . xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Człowkieku głupi jesteś? Bardzo dużo "Pro" snajperów korzysta z DSR-1. To jest bardzo dobra broń. Jeżeli jesteś dobry, to na ch*** ci podwójne przybliżenie ? Wystarczy ci 1x zoom, a po za tym cały czas widzisz przeciwnika w lunecie. A awm po każdym strzale przeładowywuje i choc cię celownik. I potem na nowo musisz szukać przeciwnika (zależy kiedy)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Ja ci polecam AWM jest to broń dla początkujących i sporo możesz nią osiągnąć a jeśli chcesz mieć coś wygodniejszego to weź DSR ponieważ ma tryb pół automatyczny. I też ma taki dmg jak AWM.

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...