Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? Postaci? zacz?? grac ?

• Sura WP
      3
    • Ninja Dagger
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Otóż dotałem bana i zaczynam grać od nowa :P

I niewiem jaką profesje Ninja Dagger czy sura WP

Prosze o uzasadnienie odpowiedzi :P

Lecą + !

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

Elo breko polecam dagera:D . a moze zagramy we 2 ;P? jaki serwer grasz . ja tez od zera mialem zamiar zaczac a widze kolezka z jednej pułki ;)

@edit czemu mowisz ze wp lepszy? .. na dagerze na poli jelon sr 30+ kd +3 i lecisz..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

aha spoko . jednak ja nadal bylbym za dagerem .. wystarczy dobry jelon pare marmurow i lecisz do v1 na 30lvl -_- ..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Dla Mnie osobiscie lepsza klasa jest wp co prawda na niskim poziomie jest slaby w pvp ale dobry na kazdym lvl w expie , od 60 wp wymiata a jak zrobisz juz 70+ to cud miod , wiem bo znalem kolesia(76) , który napierdalal na wojnach 5-10 70 + nie dawali mu rady.

Opublikowano

zależy od Cb czy chcesz być dobry w PvP wiadomo że obie postacie mogą wygrywać pvp ale w to trzeba zainwestować a żeby sura był naprawdę dobry to trzeba zainwestować poro a ninja ma po 1-sze 4 skille atakujące o bardzo dużym DMG tanie eq i KU, jednak WP o niebo lepiej się expi

Opublikowano

Graj sura wp , tanie ku , łatwo rozkminić eq , szybko wyrobisz skile i będzie kosa ;)

Temat wyjaśniony decyzja nalezy do cb.

Zamykam

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...