Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paysafecard

Hayrash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(No wiem ze bylo duzo tematow na ten temat ale wole sie upewnic :P)

1.Na samym poczatku zapytam sie czy PSC mozna kupowac tylko za 20zl-50zl-100zl itd czy moge kupic za 25 zl ? bo jak czytalem wiele innych tematow to nikt chyba nie wpadl na to zeby kupic za 25 zl :P

2.Powiedzmy ze kupilem PSC za 25 zl (jesli sie da :P) i za nx place 20zl 50gr to na PSC zostalo mi 4.50zl. Moge teraz kupic PSC za 20 zl i placac 5 euro za nx, doplacic ta stara karta gdyby mi zabraklo kilku groszy czy moge wywalic ten kupon ??

Opublikowano

Z tego co wiem , tylko za stałe ceny można kupić. Czyli 20 , 50 , 100 zł itd...

Ja osobiście czekam na nowy patch itp. aby móc zakupić NX za tylko i wyłącznie 20 zł , ...a zdarzyło się już tak

gdyż brakuje mi 9 centów , i ostatecznym rozwiązaniem jest dokupienie pay'a za dowolną kwote i połączenie tych dwóch kuponów.

Opublikowano

1. tak kupujesz 20, 50 itp. kiedys wrrr mi powiedzial ze chyba za 25 jest ale ostatnio kupywalem to dalej po 20

2. tak da sie (za 20 zl psc nie kupisz jak narazie 5k nx'ow, bedziesz potrzebowal 0.09 EUR czyli jakies 34 gr) laczysz je tak ze np. kupujesz 10k nx'ow i wpisujesz kod z 1 psc, potem pojawia sie komunikat ze nie amsz wystarczajaco duzo kasy i na dole masz iwcej miejsc na wpisanie tych pozostalych psc, wpisujesz wszystkie i juz masz kupione nx'y (10k nx'ow mozna kupic za 50zl chyba ze chcesz miec wiecej reszty to kup 3x za 20zl)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...