Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Call Of Duty: Modern Warfare 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Call of Duty: Modern Warfare 3 zostało już zapowiedziane, data- nieznana...

Nie wiadomo jeszcze, czy MW3 będzie tegorocznym CoD'em, czy może zobaczymy je dopiero za 2 lata...

Mimo to chciałbym znać wasze zdania na ten temat- czego brakuje, a co najchętniej wyrzucilibyście z CoD'ów?

Zapraszam do dyskusji!

Moja lista:

1. (Najważniejszy Punkt) Odświeżenie silnika gry- zniszczalne otoczenie, grafika, wpływ wykonanych przez drużynę czynności na dalszy tok gry czy większe i bardziej rozbudowane mapy to tylko niektóre z tych podpunktów, które daje odświeżenie silnika.

2. Powrót M40A3, G36, M4, ACR'a i R700 i dodanie o wiele, wiele więcej broni z większymi możliwościami rozszerzeń/dodatków- więcej technologicznych rozwiązań = więcej frajdy :)

3. Interaktywne mapy- tak, wiem, że było to w Black Ops, ale chodzi mi o bardziej rozbudowaną interaktywność- za wyjątkowe osiągnięcia podczas rozgrywki otwierane włazy, czasowe wypuszczanie czegoś na wzór gazu, aby zatrzymać wroga, moździerze lub montowalne MG/Mini-Guny.

4. Więcej pojazdów- spokojnie można by wprowadzić więcej nowoczesnej technologi- w końcu to Modern Warfare. Myślałem o czymś takim jak pustynne jednosiedzeniówki (takie jak na Rajdzie Dakar ^^) czy pancerne SAW'y z montowanym MG na większe mapy (coś ala BFBC2).

5. Bardziej rozbudowany system ekwipunku- najnowsza technologia otwiera nowe możliwości- rakietki przeciwpancerne czy zdalnie sterowane UAV'y z wbudowanymi działkami to namiastka tego, co developerzy mogą wprowadzić.

6. Lepszy balans gry- przede wszystkim broni (niech tutaj nie będzie broni lepszej/gorszej), priorytetem byłoby również rozbudowanie map (BFBC2 to wzór)... Jeżeli chodzi o Perki to aż tak mi nie brakuje Mocy Obalającej, natomiast mogliby wprowadzić wiele ciekawszych i o wiele bardziej przydatnych Perków o większej ilości poziomów rozszerzania (np. Penetracja, Penetracja II, Pentetracja III, Zabójcza Penetracja i przy każdym takim atucie zwiększony procent cechy, np. Penetracja 10% przeszywania kamizelki, Penetracja II 20% przeszywania kamizelki).

7. Killstreak'i- bardziej interaktywne, bardziej pomocne, bardziej zabójcze :D

8. Powrót QuickScope'ów- może dlatego, że tak bardzo mi ich brak... Ciekawie było sobie tak polatać ze snajperką i pociachać QS'y <3 Oczywiście wypadałoby to również z umiarem zbalansować.

9. Wywalenie Tub, Last Stand'a, Martyrdom'a- tutaj nic nie trzeba wyjaśniać. Jak nie wywalić, to chociaż zbalansować- tak jak w CoD: 4.

Opublikowano

Chyba gdzieś widziałem datę premiry ale nie pamiętam ale mniejsza z tym.

Podobno jakieś inne studio jeszcze ma tworzyć kolejne Call of Duty może to te mw3 będzie : D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Chyba gdzieś widziałem datę premiry ale nie pamiętam ale mniejsza z tym.

Podobno jakieś inne studio jeszcze ma tworzyć kolejne Call of Duty może to te mw3 będzie : D

Data wydania jeszcze nie jest znana, prawdopodobnie jesień tego roku...

Przy MW3 pracowało będzie IW, Raven oraz Sledghammer Games.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Wygląda na to, że pracownicy Sledgehammer nie grzeszą skromnością. Jej pracownicy dali do zrozumienia, że stworzą najlepszą odsłonę w historii Call of Duty, bijąc na głowę wszystko, co do tej pory widzieliśmy. Z czego można to wywnioskować?

Otóż developer obecnie poszukuje osób, które pomogą w stworzeniu kolejnej odsłony Call of Duty, której średnia ocen ma uzyskać ponad 95%. Co ciekawe, o samej grze jak na razie nie wiadomo praktycznie nic, więc albo ekipa ma jakiegoś asa w rękawie, albo jest to tylko standardowe prężenie muskułów. Warto dodać, że pierwsza odsłona Modern Warfare uzyskała średnia na poziomie 94%, więc Sledgehammer postawiło sobie poprzeczkę bardzo wysoko. Myślicie, ze podołają temu zadaniu?

Zródło: ps3site.pl

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Odpowiadam na cytat... cytatem :D

Studio Sledgehammer, zajmujące się kolejną odsłoną Call Of Duty planuje wypuścić grę , która będzie całkowicie wolna od błędów oraz zostanie bardzo wysoko oceniona. Deweloper poszukuje testerów, a w treści ogłoszenia o pracę można przeczytać:

"Kandydat pomoże Sledgehammer Games dostarczyć grę z serii Call Of Duty, ocenioną na 95+ i wolną od błędów - stając naprzeciw wysokim wymaganiom graczy".

Przypominamy, że według raportów z zeszłego miesiąca, Sledgehammer prawdopodobnie (razem z Infinity Ward i Raven) będzie pracować Modern Warfare 3.

źródło: modernwar.pl

Opublikowano

Moim zdaniem dodawanie pojazdów do i tak już dobrego modern warfare nie ma sensu, nie róbmy z tego battlefielda.