Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jak w temacie. szukam bota, czy tam skryptu < z tego temaut jestem zielony, gdyz nie mialem z tym stycznosci a poprostu przyda mi się >

szukam bota do programu ALF albo ALPH tzn taki program do jezyka angielskiego ktory zadaje pytania po angielsku i je wyswietla a my musimy mu odpowiadac. te wiadomosci wysylane sa do bazy danych i przekldane na punkty. i tu moje pytanie nie chodzi o odpowiedzi tego programu, tylko by naliczal punkty.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

jeśli chcesz żeby ci ktoś takowy zrobił to nie tu:P

tylko pomagamy zrobić.

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

szczerze? nie robilem nigdy tego bo dla mnei to czarna magia. ale czy jest jakis dodatek bot czy cos co nalicza pkt?;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

watpie jak by bylo to nauczyciele mieli by fajna prace plik do kompa sprawdza podaje wynik - ocenke, wiec hmm... raczej nie ma:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

on chce po prostu oszukiwać na testach, żeby bez względu jak odpowie dało mu jak najwięcej punktów. o tym z tyym poziomem wiedzy może zapomnieć i nawet program mu w tym nie pomoże bez dostępu do bazy danych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeśli sa wysyłane wprost do bazy to może przechwycić hasło w programie (RE, CheatEngine itp), ale raczej tak nie jest, prawdopodobnie program do bazy wysyła odpowiedź z pytaniem a poprawność jest sprawdzana po stronie serwera -> nie do przeskoczenia.

Zawsze ciekawa jest interpretacja słów autorów tematu na MPC, nigdy nie wiesz o co mu tak na prawdę chodziło, a jak już myślisz że wiesz to się okazuje że jednak to nie to...

Może koleś zobaczył że program wyświetla wynik gdzieś i myślał że to się da zmienić -> jak tak to się niestety nie da.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

przecież to dziecko, a dla dziecka wszystko jest możliwe

tak mówili mu w przedszkolu, tak samo i w szkole, nie wspomnę o kumplach z gry ( jakiej domysły pozostawiam wam ) dla których wszystko możliwe tylko nie oni to robią ale ich znajomi albo znajomi znajomych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak mi załatwisz ten program to sprawdze jak to działa

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

nie załatwi, to programy dla szkół/uczelni/firm robione tylko do obsługi konsoli czy terminalu zdalnego ( taki wirtualny program, czy pulpit )

główny program jest zawsze na serwerze, na konsoli widzisz tylko obraz i możesz wprowadzić dane wejściowe i nic więcej

sam się tego typu programami zajmuję i uwierz mi złamać zabezpieczenia jest ciężko, chyba że naprawdę wiesz jak się do tego zabrać nawet posiadając uprawnienia administratora programu. jedyna wada to że root zawsze wie czy były modyfikowane w jakikolwiek sposób niezgodnie z parametrami bazy danych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

hmm, masz racje , jeżeli jest tak jak mówisz to złamanie tego jest bardzo trudne, skoro mamy tylko obraz trzeba by było coś podrzucić na komputer sterujący .

Mówisz że ten program jest niedostępny, jestem jednak pewny że krąży po p2p,

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

krążyć sobie może, skoro nie masz programu na kompie tylko konsole z niego to jak zmienisz dane w programie ? trafniejsze wydaje się strzelać losowo czy na wyczucie która odpowiedz prawdziwa

zresztą program działa tak że u każdego użytkownika w danym momencie są inne pytania i niema nawet możliwości odpisania czy napisania testu tak samo jak osoba siedząca koło nas , no chyba że pamięta się wszystkie odpowiedzi jakie udzielił sąsiad na konkretne pytania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano (edytowane)

Nvm panowie, autor oczywiście olał nas jak tylko usłyszał że się nie da.

Teraz sobie akurat w tutorialach do Metina siedzi ;p (robem już nie musimy myśleć :D)

#EDIT

@offtop:

robem tak patrzę na twoją sygnę i zamiast IE Builder przeczytałem JS Builder ;p I tak w sumie JS jest object-oriented więc to by miało sens... szkoda że mam tyle pomysłów i tak mało czasu.

Dodatkowa godzina w dobie -> marzenie każdego programisty :D

Edytowane przez Maciek134

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

• Dodaj nową pozycję...