Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem sobie pliki forum mybb o i wszystko pięknie działa wgrałem spolszczenie i na forum działa ale jak wchodzę do Panelu administracyjnego (ACP)

To mam po Angielsku i tu pytanie czy da się to spolszczyć bo tłumacze przez tłumacza stron google ale on tłumaczy bez sensu w niektórych opcjach nie można zjarzyć o co chodzi <_<

Za pomoc + i 5*

@down dzięki zaraz sprawdze jak działa to + i 5*

@edit down nie działa.... <_<

HELP!

Opublikowano

Proszę bardzo: http://www.speedyshare.com/files/26872903/acp-polish.rar Wgraj to do ftp: ../inc/languages/polish/admin. W archiwum gotowa struktura plików.

Sądzę, że do archiwum z plikami .php nie muszę dawać skanu. Jeżeli będzie chciał, podejrzy strukturę, aczkolwiek sam używam.

Jak nie działa? Ustawiłeś język acp na polski? Jak nie, to zmień nazwę folderu polish z mojego archiwum na english i powinno działać.

Hmm, wgraj od nowa polską paczkę, tzn usuń wszystko z bazy danych, i ponownie zainstaluj skrypt, ten jest spolszony i wszystko działa, jest to najnowszy mybb:

To jest ukryta treść, proszę

Innym razem.

• Dodaj nową pozycję...