Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Hamachi Od Poczatku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej;]

odrazu mowie że chciałem spróbować a chęci są na wagę złota^^

a więc jak w temacie. szukam naprawde megatuta który opisuje stawianie serwera hamachi od poczatku do konca. wiem że może to wyolbrzymiam ale chciałem spróbować a nie wiem jak zacząc bo puki co robilem serwy na własnym kompie hamachi no-hamachi. ale na gotowcach. chodzi mi o tut typu: http://www.mpcforum.pl/topic/162121-tutorialstawianie-serwera-na-dedyku/ lecz o serwerze hamachi. chciałem zrobić serwer bez bugów itp

ma ktos jakies porady? tutorial takze bedzie milo widziany^^

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

ma ktos??

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

Ja na początku byłem w tym zielony ale po tym VideoTuT'ku wszystko zrobiłem i zadziałało

jeśli coś by było nie tak pisz ;)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

fajny jak dziala to fajnie, ale jak by byl tut w wersji na npc nie video bedzie wiecej ++ czy -- a i sorki ze dalem ci +