Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Chce wejść a tu

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto Tubciu7 z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

2481 - Niedozwolone oprogramowanie - konto powiązane z aDf3G6fD343F (s24)

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

--------------------

Gameforge 4D GmbH

Albert-Nestler-Strasse 8

76131 Karlsruhe

Germany

Local Court Mannheim, Commercial Register Number: HRB 111190

Sales Tax Identification Number: DE247446041

CEO: Carsten van Husen

Terms of Agreement

Gdzie łowić w chunjo by nie złapali.

To ostatnia moja gra w metina PL'a od 0 więcej nie zamierzam męczyć się z chujami i moje pytanie gdzie łowić żeby pojebana marantha mnie nie znalazła ?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

A jeżeli użyje tych teleportów co 4 kratki na modzie to też zadziała ?

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Nie wazne gdzie lowisz. I tak dostaniesz bana bo gmi jakos widza kto ile lowi itp. Teraz to caly czas bany leca, przez ten nowy hs. Juz lepiej pograj na metin2.us a nie bedziesz w tym gownie siedzial :)

;)

Opublikowano

hmm a to nie za dh co sie chwaliłes? najlepiej w m2 nie łow w m1 bo tam gm czesto bywa np na tej wyspie sprawdzi ja szybciej niz jakies inne bo ludzie all ide na ta wyspe tak jak w jinno na wyspe na kazdym ch po 3/4osoby na fb... wiec najlepiej m2

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Prosze..

To jest ukryta treść, proszę

Martha.. mi zbanowała konto na gladiatusie 71 lvl...

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

Nie nie.

Tego a~ zbanowali tydzień wcześniej to był jeden z moich fb.

Jeżeli zbanują jeszcze 2 fb i shopa to good bye PL.

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Rusher.. to nie koniecznie mógł być gm..Bo taki administrator siedzi 24 h na supporcie wystarczy ze ktoś ci ssa walnął i po tobie .

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

Nie nie.

Tego a~ zbanowali tydzień wcześniej to był jeden z moich fb.

Jeżeli zbanują jeszcze 2 fb i shopa to good bye PL.

Oj tam już good bye :D ja wczoraj wpadłem i wbiłem od 1 do 17 lvl'a i przy okazji zarobiłęm 100kk za róże i czekolady :D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

A nie pomysleliscie ze gm moze czytac ten temat??? Po drugie w logach jest napisane kto ile gra wiec jezeli ktos gra np 37 godzin non stop to wiadomo ze cos nie tak.Tak banuje sie boty miedzy innymi

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie ja łowiłem max 6h.

Ale zmuliło mnie to że łowiłem na trawie.

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Jak tam dojść by nie pisało nie możesz tutaj łowić ?

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

To gdzie lowisz jest nieważne, ponieważ w logach GM/SGM widzi kto ile lowi. Maja tam napisane gdzie jestes itp ile ryb złowileś w jakim czasie i ile czasu jestes dostępny. Jak cie wykryje to teleportuje sie do ciebie poczym uzywa marmurka(zalezy jaki GM ale tak przewaznie jest) I podczas odwolania jesli powiesz ze widziales GM obok siebie to leci standardowe pytanie "Jaki GM i w jakiej postaci był przy tobie" jeśli odpowiesz dobrze Unban jeśli źle to BB konto ;p

Jak pomogłem daj+

Opublikowano

Główną przyczyną blokad kont FB są wasze nicki na nich Przykład:

Mamy postać która jest pod FB i ma nick: ff53235235csdcs To gm sobie wejdzie na mapke Nie będzie cię szukał Wpisze sobie komende jna to żeby widzieć jacy gracze są na mapce I Znajdzie taki nick: f53235235csdcs i się na /inv teleportnei do niego Zobaczyć co robi jak łowi to widać odrazu że FB. Najlepiej Sobie normany nick dać i dobre miejsce na FB Wtedy bardzo mała szansa na złapanie cb na fb przez gm.

• 1 rok później...
Opublikowano

A nie pomysleliscie ze gm moze czytac ten temat??? Po drugie w logach jest napisane kto ile gra wiec jezeli ktos gra np 37 godzin non stop to wiadomo ze cos nie tak.Tak banuje sie boty miedzy innymi

Zapomniałeś kolego o sklepach które bywają po 24h.

Opublikowano

1.) Oni wszystko widzą, ile złowiłeś, co złowiłeś, ile siedzisz, pisują komendę /inv i komendę / warp nick i są przy tobie,

pewnie piszą do Cb a Ty nie odpisujesz i banik;) ja po 2-3 h łowiłem i nigdy bana nie dostałem;)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

wystarczy nastawić mh by salit czy jakoś tak zaznacZasz funkcje Gm i żeby wyłączyło metka i łów w m1 w tedy gdzie dużo ludzi

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...