Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Szybkie Rośnięcie W Wiejskim Życiu

KythveN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam dla was mega Newsa a więc zaczynajmy !!!

1. Potrzebujemy przeglądarki na której działa wiejskie życie oraz cheat engine .

2. logujemy się na nasze konto wchodzimy na wiejskie i coś siejemy najlepiej 2 rzeczy koło siebie i włączamy cheat engine szukamy w ce procesu naszej przeglądarki

(w moim przypadku chrome coś tam) włączamy enable speedhack i ustawiamy na 500 kierujemy myszką na dany plon i czekamy ok pare sek 15 - 30 i myszką na inny plon i tak na zmianę

a plon sam rośnie np kukurydza u mnie w ok 45 sek i gotowe :P

Co do linków wujek gogle nie gryzie :P

Zakaz kopiowania Dziękuje proszę o +

Edit : nie trzeba najeżdżać na każde osobno tylko na 1 , testowałem tylko na chrome

Zbieram - !!!

Opublikowano

a co do zbierania zaznaczamy all klikamy 500 speed hacka i raz dwa się zbiera , a gdy wyskoczy jakiś błąd nie przejmujcie się on nic nie robi

a i jeszcze coś kupujemy dużo automatyzacji i kupujemy np kurnik i zbieramy dużo kukurydzy i sh na 100 full kasy i expa

Zbieram - !!!

Opublikowano

Raport. Jest taka opcja jak edytuj!

Fajny bug nawet, ale tnie przy 500;p

rapmajster.png

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

A ja ci dam 5 x + lub - i 5;]

Opublikowano

mnie wywala z serwera a nawet jak szybko wyłączę ce to jak zbiorę rośliny i sprzedam to po odświeżeniu gry wracam do pierwotnego stanu,tak jak by ten bug działał tylko wizualnie

Opublikowano

właśnie dlaczego nie zapisuje się,właśnie instaluje Firefoxa i będę sprawdzał czy działa i dam znać co i jak

tak jak mówiłem zainstalowałem FF i wywala mi tym razem błąd wtyczki,czy ktoś podejrzewa o co chodzi?

Opublikowano

nie miałem dostępu do internetu a jak pisałem że to wizualny efekt net mi się wyłączył i dopiero usiadłem 1 raz przepraszam.

Zbieram - !!!

Opublikowano

1. To nie działa

2. Jeśli chcecie mieć te op w tej grze to wystarczy sobie właczyć TinyTask nagrać np żeby robił na kurniku czy na czymś innym i będzie robił to za nas ...

Tu macie ling do tematu jak można mieć szybko szklarnie liczę na +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa... Zamykam...

@up'y

Autor napisał:

a jak pisałem że to wizualny efekt net mi się wyłączył

To WIZUALNY efekt, więc jak to wam może działać o.O

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...