Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wbiłem goldfarmom 33 lvl, tak jak pisałem w innym temacie. Polecaliście mi punishery, jednak same dojście na spot było trudne, po drodze ubijały mnie kokoru. Jak doszedłem na spot, ledwo 1 mob i jeden z gfów leżał... na 3 hity mnie miał, jak to możliwe? Dodam że gdy mnie te kokoru ubiły to zrobiłem dlvl do 32 każdym charem a naramienniki sa na 33, więc miałem je podświetlone na czerwono, a miałem je na sobie. Czy to od tego chary padały? Przeniosłem się na craby, tam nieraz tez chary padają, każdy pada średnio 3 razy na dzień. Jak to możliwe? Gram tymi gfami w jednym pt, na jednym spocie. Zbroja garment, broń spear, build cold/fire/light full int. I pytam sie znowu: CZy to włąsnie to że mam zły item na sobie[chodzi o te 33 naramienniki] to zmiejsz mi defa i o tak dużo?

Opublikowano

Jak te naramienniki są na 33lv a ty masz 32lv i są cały czas czerwone to tak jakbyś ich wogóle nie miał założonych. Spróbuj narazie grać bez pt, wtedy nie będą pojawiać się pt moby.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

powodem moga byc: zle dobrane itemy ( NAJWAZNIEJSZE AKCESORIA ), potwory Party, albo zawiechy bota co rowna sie ze zlym potowaniem (dlatego CHN moze dedac na kokoru, bo innego powodu nie widze), no albo oczywiscie za male poty.

A tak pozatym, dedaja gdy dochodza... nie uzywasz konia aby doszedly na spot ?

wakacje-bill-DCglit34-bk1.gifMapek7
Opublikowano
zle dobrane itemy ( NAJWAZNIEJSZE AKCESORIA )

Jade bez accesory

oczywiscie za male poty.

medium

ze zlym potowaniem

Mam ustawione na 80% hp i 50% mp w ibocie

tak pozatym, dedaja gdy dochodza... nie uzywasz konia aby doszedly na spot ?

Używam konia

Czyli co mam robić żeby nie padały?

Opublikowano

haahah jak to czytam to niemoge jak mozna dac co kolwiek bez ACC przeciez to zbrodnia moj blader padal bez dobrych ACC a ty chcesz nukera bez dac xD

wiec zaczynajac od poczatku

1. poty MED dobre niewarto dawac wiekszych bo to strata kasy

2.jakim cudem konia ci pada na 30lv mam nadziej ze kupujesz poty dla konia i bot uzywa jak biegnie

3.jak bedziesz mial ACC NPC przynajmniej to bedzie polowa sukcesu zawsze mozna zrobic tak ze boty beda mial zbierac elki na ACC potem mozna wbic ACC +2/+3

4.PT i nuker na takim lvl z sperem ciezko to widze juz lepiej dac bez PT ale tak zeby zachaczaly o swoje spoty da ci to pomoc przy gigu

pewnie wieszkosc stwierdzi ze pkt 4 to debilizm...

5.PT mozesz dac jak boty wbija LV beda mial tak z 37+ czemu 37 nie wczesniej proste FULL EQ 5 DG

Mam nadziej ze to ci pomoze jak sa bledy to sorka pisalem to na szybko

Edit AAAAA zapomnial bym o tym naramienniku polecam dotaxowac ten lv jezeli masz mozliwosc jezeli nie to kup wczesniejsze DG

Und3rsoldier.png