Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradziono Mi Konto Ca Pomocy

bredok2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich też mam problem jakis anglik powiedzial mi tak zaloguj sie na tej stronie xxx a dostaniesz darmowe nx i kurwa mac posłuchałem palanta po jakims czasie chce sie zalogować do gry a tu nic hasło nie wchodzi :(........ Jednym słowem skroił mi konto bo widzialem ze na mojej postaci bronie zmieniał

No i podalem na stronie NEXON swoje dane nik ID meila no i date urodzenia no i wszystko sie zgadzało no i nie wiem o co chodzi bo powinni mi wysłać czekam już 2 dni i nic mieliście podobny problem ?? I czy jest szansa że odzyskam konto czy moge sie pogodzić z porażką

A jak bym dorwał tego angola to bym go jednym słowem dojechał nie logujcie sie na stronie xxx :( Jak wpisałem te dane na stronie nexona no to pisało że wszystko sie zgadza i ze e-meil został wysłany .prosze o porade bo od początku napewno nie będe grał za dużo czasu poświęciłem tej grze :( THX

//Enzil

Usuwam linki - w razie co :)

Opublikowano

Takie coś to na ogólnym forum powinno być.

Tą stronkę często reklamują na MegaPhone.

Konta już na 99% nie odzyskasz ... tak na przyszłość, na świecie nie ma nic za darmo ! :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Up..

Konta na 101 % nie odzyskasz.

nie ma Nx hacka, i istniec nie bedzie. Gdyby nawet, to jest nielegalne = więzienie.

Pewnie na stronce był keylogger.

Opublikowano

ale typ zapierdziela na moim koncie ale pisze mi ze meila z haslem dostane na nexonie czyli jego hasło może przyjśc bo on danych nie zmieni bo nie zna daty urodzenia e-mail itd . Czyli może być tak że jego hasło mi wyśle to zmienione co o tym sądzicie ??

Opublikowano

ale typ zapierdziela na moim koncie ale pisze mi ze meila z haslem dostane na nexonie czyli jego hasło może przyjśc bo on danych nie zmieni bo nie zna daty urodzenia e-mail itd . Czyli może być tak że jego hasło mi wyśle to zmienione co o tym sądzicie ??

nie musi znać daty urodzenia itd.. wystarczy że zna login i hasło ;] możesz już robić nowe konto, chyba, że wydałeś na combata powyżej 3 stów;) jeśli tak, polecam na dobre odinstalować żeby nerwów sobie nie psuć;o

Opublikowano (edytowane)

Mam tylko jedno pytanie do autora tego tematu. Czy ta strona to xxx ?

//Enzil

Nie dawać linków do postów !!!

Nie chcemy, aby kolejne osoby się nadziały na oszustów.

Edytowane przez Enzil
Opublikowano

pfff.... Widać, że inteligenta osoba założyła temat (3x posty co minute [jakiś neokid]). Ja bym zamkną temat bo robi się tu spam i nikt nie daje jakiejś fascynującej porady.... JAK TO KAŻDY MÓWI NIC NIE MA ZA DARMO, A KONTA PEWNIE JUŻ NIE ODZYSKASZ.

Opublikowano

Konta już nie odzyskasz, a jak pisał krzysiek987 w temacie będzie pojawiał się tylko spam.

Close

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...