Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem pewien ciekawy kurs c++ w internecie i postanowiłem się zacząć uczyć w wolnym czasie. Stanąłem na samym początku, a mianowicie przy kodzie:

To jest ukryta treść, proszę

Gdy kliknę build, a następnie run, nie pokazuje się text tylko inne okienko, a w build logu nic nie ma... A po kilku próbach klikania run pokazał się komunikat, że nie ma takiej biblioteki jak cstdio

używam code::blocks

Opublikowano

Nadal nic. Kiedy kliknę Build nic się nie dzieje, a gdy kliknę run wyskakuje okienko, czy najpierw ma zbudować, jeżeli kliknę tak, to nic się nie dzieje, a gdy kliknę nie, wyskoczy okienko: a w nim... process returned...

Opublikowano

to jest c a nie c++ :P

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

coś jeszcze ciekawego powiecie?

To jest c++, w c++ można używać bibliotek z c, tylko zamiast stdio.h jest cstdio, zamiast time.h ctime itd.

Można używać nawet nazw z C, tylko nie powinno się tego robić.

RAsfepN.png
Opublikowano

Witam, wiele razy podawałem tą stronę bo łatwo z niej się uczy i znalazłem nawet ten topic gdzie masz problem:

To jest ukryta treść, proszę

Przeczytaj ze zrozumieniem i pokombinuj trochę powinno ci to wyjść ja to skumałem ;)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Poradziłem sobie, wystarczyło ponowne zainstalowanie compilera i zmienienie obecnej lokalizacji w:

Settings --> Compiler and debugger --> toolchain executables :)

• Dodaj nową pozycję...