Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Spis] Działających Haków

lukaszlol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mn. Gordon 1.5.1

Po 1 nie ma gordona 1.5.1 tylko 1.5.2, a po drugie gordon jest tak zawirusowany że nie sądze, że ktosby chciał pobrac:)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja gram na Gordonie 1.5.2

Twoja sprawa:) Ze spisu jest usunięty i juz od kilku dni się mówi, że jest zawirusowany i eby nie grać bo mozna konto stracic.... Ale tak wybrałes

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Gram na gordonie 1.5.2 już od czasu jak tylko wyszedł i nic mi z konta nie znikło. Może macie jakieś nieciekawe wersje? Ja mam największe zaufanie do Gordona.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Ludzie... Na hackach również trzeba umieć grać, jak ktoś używa telekila w elimination albo wali same heady to wiadomo że wyłapie bana w ten sam dzien. Ja używam chamsów, no spread i esp-box bo wiem kiedy wrogowie nie mają spawn protect. I jakoś nikt się do mnie nie przyczepił że mam hacki itd.

#Include <brain.h>

Nowicjusz
Opublikowano

@ kirko666

To fajnie masz, bo do mnie nawet jak bez hacków gram, to mówią że mam hacki... A jak już mówią i nie kickują to glitchuje sobie gordonkiem... (-_-)

5295716_7_32.png

Opublikowano

Gdy włączam injector(winject) i włanczam gre to odrazu mnie wywala(nie wstrzyknołem jeszcze hacka) prosze o pomoc

Opublikowano

Gdy włączam injector(winject) i włanczam gre to odrazu mnie wywala(nie wstrzyknołem jeszcze hacka) prosze o pomoc

Jak możesz od razu włączycx gre i jeszcze nie wstrzyknąc. Najpierw uruchamiasz injectror (win vista/7 jako admin) wstrzykujesz .dll, a potem gre dopiero włanczasz.

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

• Dodaj nową pozycję...