Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nowy Sposób Na Blok Hs

lolo441

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powstał Nowy Temat na Blok HS :)

Mysilę że się opis będzie podobał......

Jak wiecie HS jak dla gracza Metin2 z hackami jest utrudnieniem bo napije się powiedzmy 60lvl i można bana dostać

ja dzisiaj odkryłem że HS wykorzystuje GoogleUpdater.exe do wysłania logów objaśnię w jaki sposób można zablokować GogleUpdate'ra

i co to jest ten GoogleUpdate.exe

---- GoogleUpdate ----

- to jest program który aktualizuje nam google w przeglądarce

np gdy komputer jest w czasie bezczynnym np wyłączymy monitor i idziemy gdzieś a komputer jest włączony

i w googleUpdate jest ustawiony czas o której ma zrobić tą daną czynność

---- jak HS wykorzystuje GoogleUpdate.exe ?? -----

-po prostu np w googleUpdate.exe jest ustawiony czas o 15:00 no i

jak instalujemy Metin2 to hs sprawdza o której się aktualizuje i w ten sposób są wysyłane logi do suporta Metin2

---- jak zablokować GoogleUpdate.exe ----

- Panel sterowania ---> przełączamy na klasyczny widok panelu sterowania ---> Zaplanowane zadania i wyskoczy okienko

i tam będzie tam dodaj nowe zadania , GoogleUpdateTaskMachineCore , GoogleUpdateTaskMachineUA

bendą zadania i wchodzimy w GoogleUpdateTaskMachineCore i w karte harmonogram zmieniamy z codzienne o 15:56 na comiesięczne np 1 luty 2011 15:56

i hs nie będzie miał jak wysłać bo tylko za rok by wysłał bo dzisiaj jest 13 luty a przestawimy na 1 luty

- w GoogleUpdateTaskMachineUA ustawiamy tak samo jak w GoogleUpdateTaskMachineCore

GoogleUpdateTaskMachineUA a GoogleUpdateTaskMachineCore różnią się tylko tym że jest inna końcówka UA i CORE

ale to są prawie że te same procesy tylko inna czynność

myślę że się podobało

proszę o zdjęcie paru %

pozdrawiam

---- lolo441 ----

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

"napije" Popraw orto , zaraz wypróbuje.

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby Google było powiązane z metinem. Jeżeli twierdzisz że hs wysyła logi do supportu za pomocą Google Update to udowodnij nam to. P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pff.. ściema ! pizgałem na fish bocie, na tym niby " sposobie na hs " i co ;]? logło mnie .. wchodze na e -mail a tutaj ban za fish bota ;], a wyskoczył nawet napis detected hack czy coś ^ ^ po 5 minutach chce się lognąć a tutaj log .. i reszte możecie sobie domówić .. autor tego tematu, oddaj mi postać 61 lvl ;]

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Też zablokowałem.

Wchodzę, 10 małży. Podchodze główną, wywalilo i 4 magiczne słowa"TWOJE KONTO JEST ZABLOKOWANE".

Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Temat do zamkniecia .

Po 1. To cos "Blok Hsa nie działa" .

Po 2. Robi tutaj sie nam niepotrzebny spam .

Ja również przepraszam za mój spam :)

Masz coś do mnie ? To powiec mi to prosto w twarz Śmieciu . !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...